afterweekend impressions

niste englezi excentrici s-au plimbat prin romania this week end cu oldies-uri din categoria asta: ferrari, alfa romeo, lancia, numai dragalasenii.

o parte din ei came from londra, restul din elvetia. cea mai mare parte a masinilor au fost grav ranite de drumurile din romania, dar englezii or whatever they were zambeau povestind si oricum se simteau foarte bine calatorind in jucariile astea perfecte.

cum spune prietenul roua > de la un punct incolo banii devin ceea ce sunt, un instrument, nu un obstacol.

ferrari1.jpg

in foto, un ferrari delicios.

4 comments

 1. locke   •     Author

  Oldies but goldies!;)

 2. flu   •     Author

  Excentrici pentru că s-au plimbat prin România, nu pentru că au oldies, aşa-i?

 3. Dragos Roua   •  

  ai fost mai catigat ca te-ai plimbat cu domnii acestia decat cu Luxury Car Show… diferenta intre real si facatura, zic… Multumesc pentru citat, ma simt obligat, de acum inainte ai grija ce zici, ca te citez si eu, da? sa fie clar…

 4. Costas   •     Author

  Sint curios, ai vazut vreunul cu mina pe afara? Mina stinga, of course, ca cea dreapta ar fi trebuit sa fie pe volan (in cazul in care avea volan pe stinga – otherwise dreapta). Nu de alta, dar vazui deunazi un nenea cu o ferrari (ma rog, nu asa oldies ca cea din photo) lu’ care nenea ii atirna mina afara, stii tu cum, iar de mina o bratara, daca mai era nevoie sa precizez. Si ma gindeam la bancul cela, cum deosebesti un taximetrist englez de unul, sa zicem, balcanic (nu neaparat balcanic imputit, just balcanic, ca in cazul pomenit). Pai taximetristul enlgez e bronzat numai pe bratul drept.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *