16 comments

 1. engambament   •     Author

  Merg in continuare pe mina lu’ Aziz…

  Imi pare rau, dar mindria nationala cedeaza in fatza ‘esteticii’ de aceasta data.

  Cred totusi ca avem inca resurse. Hai Romania! Hai Baieti!

 2. Alexandru'   •     Author

  Fat magic womaaaaan!

  Amu nu stiu daca videoclipul se vrea a fi cool sau daca e o satira la adresa miscarii muzicale din ultimul timp. Daca-i cool, atunci…e cool. Daca-i satira, e destul de reusita. Daca-l regizam eu, eram mai radical si puneam baza pe fetishuri si multe domnisoare solide cu iaurt si capsuni si toate alea de le spune prin cantec, s-ajute la apetit si libidou!

 3. nemo   •     Author

  bulgaru’ e mai tare..insa si videoclipu asta promite… :))

 4. alexandrustefan   •     Author

  Eu nu votez nici da şi nici nu, ci propun acordarea premiului I la kitsch ex aequo celor doi. Aş insista asupra efectului educativ al videoclipului: la şcoală, la clasele mici, învăţătoarele ar trebui să arate videoclipul ăsta tinerelor fete – desigur, şi băieţilor – pentru ca prin efectul de frică pe care îl va produce să se asigure că acei copii niciodată nu vor uita justa măsură şi că este posibil a se evita riscul ca respectivii copii să ajungă, la vârste fragede, pacienţi ai secţiilor de cardiologie. Bine, văzându-l pe Azis, aş spune că ar trebui evitat şi riscul de a ajunge pacient al secţiei de psihiatrie.
  Pe bune, acuma, asta cică e artă. E muzică, e imagine care are un anumit mesaj, – fata care bagă în ea ca într-un spital de urgenţe (ăsta ar fi sensul propriu) procedează astfel pentru că nu o interesează convenţiile sociale, care o constrâng să adopte un stil de viaţă normal în detrimentul celui quasiporcin (ăsta ar fi înţelesul pe care îl mediază clipul şi vă rog să-mi iertaţi răutatea – “răutăcismele”, cum zicea Ză king of ză rumeinian futbol) -, e exprimat în versuri cu ritm, rimă şi măsură, carevasăzică grosso modo – chiar “grossolano” modo – e artă, dom’le. Probabil fata are fani, ca şi domnul Azis, are şi sponsori, ca şi domnul Azis, că nu cred că produce greţoşenii din astea pe speze proprii – sau, mai ştii… ??? -, prin urmare se investeşte şi se şi urmăreşte ca investiţia respectivă să fie amortizată pe calea achiziţionării cd-ului de către dobitoci… ăăă… mă scuzaţi, de către persoane care gustă aceste genuri muzicale. Ce găsesc eu foarte, foarte trist, este că există astfel de persoane al căror discernământ e într-o permanentă sâmbătă rămasă liberă şi care bagă banii în asemenea meşteşuguri de tâmpenie. Mă rog, dă-le dracu’ de bani, fiecare face ce vrea că e banii la lume…
  După cum spuneam, ex aequo, mi-e greu să mă hotărăsc şi mi-e teamă că aş putea fi nedrept. :))

 5. locke   •     Author

  Nu stiu daca e mai tare ca Aziz sau nu dar ma intreb daca Aziz o stie pe fata care canta…Daca nu, hai sa le facem cunostinta, cine stie, poate iese ceva misto din asta!

 6. felipov   •     Author

  eu nu cred ca aziz face casa buna cu missy.
  pentru ca nu se vor inelege niciodata.el vrea sa fie un fel de baladoplangacios sentimental.
  ea stie bine ce vrea.
  cred ca ea are nevoie de un barbat adevarat.
  cred ca o sa se combine cu un hiphoper.
  balado aziz plange inca dupa o iubire pierduta.deci nu prea cred.se reface greu.
  ea a trecut.a mancat multa cioco.si i-a plakut.
  plus.ea zice r’n’b. el e prea slow.
  nu cred.
  plus nu zic nimik de vestimentatie.
  pai el e future decupat dintr-o randare 3d.
  ea e decupata dintr-o revista cu monroe.doar ca ea e bruneta si ushor mai plinutza.
  sansele sunt mici.destinul potrivnic

 7. floricica   •     Author

  prefer romancele generoase. nu cer decat niste ceva de mancare.

 8. Mihai   •     Author

  E reclama la Mercedes videoclipul asta? Un fel de marketing viral pentru masinile in care incap 10 grasane?

  Vreau un Making Of… Trebuie ca a fost tare haios. Si plin de McDonalds.

 9. miki   •     Author

  eu m-am amuzat copios la videoclipul asta. FOARTE TARE..ca stiu ca va enerveaza. Tipul cu cap de porc care se plimba pe acolo ….ups…m-ati prins salivand?;))

 10. alexedi   •     Author

  cateva secunde am crezut ca este una din vocile de aur muzicii usoare romanesti… mai ca mi-a parut rau ca nu- daca ar fi fost, acu i-as dus in dar toata milca de la nonstop. doamne!!! pai ar fi fost o zeita daca ar fi facut asa ceva :))))

 11. anca   •     Author

  (deci) Aziz si cu domnisoara aceasta nu se pot compara. In afara de aplecarea fiecaruia spre muzichie, Aziz se incadreaza la genul bluz si domnisoara la hiphoooop/pop/dance.

  cand se va opri si clipitul ochiului stang, revin.

 12. zvoner   •     Author

  Foarte tare, frate! Ca sa citam din clasici 🙂

  Mi se pare foarte amuzant. Habar n-am cine sunt duduile, da’ pot fi oricand branduite ca The Fat Spice Girls from Romania.
  Mai ales ca ele nu se limiteaza doar la condimente… 🙂

 13. djahz   •     Author

  r`n`b lol omg n00b.
  Don`soara presteaza la Cargo http://www.cargo-london.com/# pe linga
  Bugz in the Attic, 4Hero si Diesler. Adica cu totul alta zeama.
  Learn your music.

 14. kixx   •     Author

  Hip hop meets balkan music … nu suna rau deloc, si da, e la misto si aia cu mincarea si aia cu mertanu. Pe Donsoara Platina o cheama defapt Ruth Maria Renner, e de prin Timisoara, nascuta in 1980, plecata cu parintii in Germania la o virsta frageda …

 15. dildobrica   •     Author

  nu sint la curent cu hiturile romanesti, asa ca daca propunerea mea pt competitia “Mamaia pe mine” e fumata, imi cer scuze.
  astazi deci: Rechinul a.k.a. “Omul zapezilor”:

  http://youtube.com/watch?v=nXXO5vUhZuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *