babuini fugarind leoparzi

pentru a veni in intampinarea doleantelor si preferintelor hermeneutilor de google, cat si pentru a corobora o spicuire mai generala a zonelor de interes subsumate problematicii documentarelor cu leoparzi, iata un documentar cu babuini fugarind leoparzi.

[youtube]FWgWI_RjOFY[/youtube]

6 comments

 1. ruki   •     Author

  Foooarte tare, frate! Sa vada si leoparzii astia cum e sa te fugareasca toata ziulica primate in fundul gol si rosu! Cine a purtat o data in viata fusta scurta , cunoaste spetza…

 2. Monica J   •     Author

  banuiesc ca “dar, despre viata antilopelor in preerie, in episodul urmator”

 3. Andrei   •     Author

  Valeleu!

  Imi si imaginez deja viitoarele “electorale”… “Babuinii tranzitiei”, “Primatele destepte din energie”, “Cei 322 de leopazi” sau “Romania felinelor”…

  Brrrr!

 4. nameless   •     Author

  Leoparzii fug pentru ca de fapt sunt gheparzi , iar babuinii aia sunt niste nesimititi pentru ca nu-i lasa in pace “pe ei , ca ei nu le-a facut nimic” , ei mananca gazele , si verdeata din cand in cand , pentru digestie . Eu spun totusi ca cea mai realista abordare a vietii in salbaticie ii apartine lui Strutter in miscatoarele lui incursiuni in lumea necuvantatoarelor : impresionantul ” when animals fuck 2 ” si rascolitorul ” when animals shit 4 ” .

 5. netstalker   •     Author

  vorba Raku-lui… “leii devin prada”

 6. fane   •     Author

  pentru pafaristii care se bucura sa vada leoparzii fugariti de babuini, nu orice are pete e leopard. intre ghepard si leopard sint diferente mari si in caz ca nu ati remarcat acolo erau ambii si nu era nimic amuzant. mai puneti mina pe o carte, baieti. sau mai dati si pe discovery, nu doar pe google si youtube si p-orma sa va plingeti ca sinteti inconjurati de babuini, gazele neprihanite ce sinteti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *