13 comments

 1. RandomPixels   •     Author

  asta deja nu mai e casa, e arta, intr-una dintre cele mai frumoase forme 🙂

 2. Antoaneta   •     Author

  Off topic. Razvan, stiu ca ai lansat Radio Guerrilla (chiar ne-am scris atunci niste mailuri). Pentru ca tocmai am vazut “Che” care iese si in Romania si tu ai acces la mijloace de convingere mediatice, uite un articol interesant:
  http://www.discoverthenetworks.org/individualProfile.asp?indid=2054

  Filmul lasa este inspirat exclusiv din jurnalele “revolutionarului” in Cuba si Bolivia, deci total subiectiv.

  E trist sa vezi romani cu tricouri cu Che, la numai 20 de ani dupa iesirea din comunism.

 3. andix   •     Author

  muy hermosa. aci la mine din pacate sunt doar case care se scufunda, intrucat se topeste permafrostul de la incalzirea globala. nici gand sa facem asemenea capodopere… desi marturisesc, cand am vazut titlul in feed m’am gandit la alunecarile de teren de pe la Breaza.
  on a second note, pe browserele mele (firefox & safari on a mac) embed’ul se vede putin trunchiat in dreapta. purcoa’?

 4. lumi   •     Author

  e o casa la disneyland, ghostshouse care e la fel de plianta.can’t helpmyself thinking of it:-)

  i se ridica tavanul si apar lumini pe intuneric!

  1 martie fericit!

 5. pierpatrat   •     Author

  Mă copii omu este o fiinţă solară care se descurcă suficient de bine într-o cameră de chirpici suficient de mare să intre el cu familia şi ţoalele lor de firmă, ceva similar unei peşteri dar ceva mai accesorizată cu mobilier şi tehnologie care să susţină viaţa. Să nu îl ploo şi nu îl halească ursu, ăsta e criteriul, că de soare se poate proteja închizând ochii sau amplasându-se strategic sub un pom de pe planeta care este a lui, toată, la fel ca şi soarele şi aeru, care sunt ale lui toate ca şi toate frunzele şi firele de iarbă şi urşii şi mortăciunile transformate în petrol de Lavoisier şi maimuţele transformate în oameni de Darwin .
  RandomThought@RandomPixels: Casa asta nu e artă, este plastică generată de tehnologie care serveşte un funcţional dubios. Este casa cu motor vs casa cu pridvor, e un cavou glisant din care dispare lumina şi verdeaţa cu o apăsare de buton, cel mai cretin concept de locuire pe care l-am văzut de când sunt arhitect pe pământu ăsta robotizat. Şi e urâtă ca femeile de plastic de la mol.
  Recomand o vizită la Muzeul Satului sau la ţară la mamaie pentru cine mai are, ca să vedeţi cum rulează soarele singur fără ajutorul indispensabil dat de buton.
  Aţi pus botu la bobiţă fraierilor.

 6. razvan   •  

  ba tu ai pus botu si ai crezut ca am locui in ea, cand nu era vorba decat de snobism, as usual :))

 7. pierpatrat   •     Author

  Da Răzvane dar snobismu ăsta ne violează karma când ne plimbăm liniştiţi prin viaţă: hop una la fund, na şi la guriţă una, ia şi doi bocanci de-aici, du-te acasă, te aşteptăm şi mâine cu forţe proaspete şi snobisme noi în erecţie.
  Pardon de exprimare dar aşa a ieşit din cap. Poftă bună la bobiţă, că dă dependenţă.

 8. razvan   •  

  na, ca te enervashi. unde-ti trimit o sticla cu vin?
  (tu nu stii ca eu am tatuat pe antebrat I Love Kirpitchul & Paianta?)

 9. pierpatrat   •     Author

  Postează o poză cu tatuaju şi suntem chit. Sticla de vin s-a băut în cinstea ta de mult.

 10. Sonny   •     Author

  Noul scandal de menaj:
  Nevasta, ‘re-ai a’ dreaq, iar lasasi casa aia pe on, de se tot plimba si nu mai nimereste omu’ intrarea cand vine si el obosit de la o bere…

 11. Hector   •     Author

  De unde reiese că basmele românești cu case rotitoare după soare sunt amintiri despre viitor…

 12. dildobrica   •     Author

  eh, si cum a grait specialistu a tacut toti sa nu se faca de kakaolu kremali. da uite, io zic ca e cel putin interesanta, si criteriul cu “eu as sta” sau “eu n-as sta” nu functioneaza, ca altfel am putea sa ne czam toti in casa poporului. aia chiar au avut idei frumoase, mie mi-a ramas aia cu “different degrees of shelter”. e usor ametitoare pt omul normal care vrea sa-si planteze centrul propriului univers in mijlocul ei, pe de alta parte e imagine in miscare si miscatoare a caracterului nostru schimbator, ca doar toti avem un strop-doua macar de singe de nomad in noi, iar tournier povestea chiar ca are prieteni care dupa ce-si construiesc casa lor perfecta timp de ani de zile, o vind si s-apuca de alta in alta parte…

  cica functionalitate dubioasa… ce te aia pe tine grija ce functie vrea omu la casa lui? nu se impotriveste nimeni faptului ca tie nu-ti trebe mai mult decit o pivnita poate usor inaltata, ar fi absurd; asa ca nu critica nici tu, mai ales daca te dai arhitect, pe altu care vrea sa faca zapping la propriul habitat mai degraba decit la TV.

  si mai lasati-ne cu muzeul satului, ca ne place la toti sa fim tarani o data la sase luni, de macinici si la taiatu porcului. si onoarea plasticului e pusa in pericol doar de cel care nu stie sa faca din el decit pungi de mers la o ocazie.

  asa ca razvane, cine n-are bobitza sa-si cumpere, frate si sa nu mai fie invidiosi pe succesele altora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *