Ce planuri de trecut aveţi?

Am o mare nedumerire, care revine la nişte intervale destul de scurte. Alta, în afară de omniprezenţa laptelui praf în compoziţia lactatelor proaspete. Dar având în vedere că un român din doi e balonat, poate că ar fi bine să lăsăm oamenii în pace să consume bulşit sănătos şi să se concentreze pe kestiile esenţiale. E vorba despre problematica extrem de ofertantă a vieţilor anterioare.

Am văzut documentarul unui englez, care a hălăduit prin Himalaya şi a mers şi la un centru de cercetare a vieţiii anterioare şi posterioare. După ce i-au făcut analizele astrale a reieşit că fusese elefant şi că va ajunge să interpreteze rolul unei fiice într-o familie de occidentali bogaţi.

Tipul a fost primit de Dalai Lama, care i-a explicat râzând că elefantul e curios şi inteligent ca un reporter BBC. Problema mea însă e una statistică.

Nu am auzit de nimeni care să fi fost animal într-o altă viaţă, toţi o preferă pe asta. Cei mai mulţi se pare că am fost mai înainte regi, înalţi preoţi, prinţese, figuri extrem de romantice şi de preferat.

Cum rămâne cu cei care peste 5000 de ani ar trebui să primească verdicte cam nasoale pentru fandoseală? Aţi fost un instalator restructurat din Călăraşi, care fuma fără filtru şi arunca gunoiul pe fereastră şi veţi ajunge amantul unei caracatiţe din Alpha Centauri.

Nu mai are niciun haz. Aşa că purtaţi-vă ca nişte prinţi, daţi-le o şansă la fericire şi glorie fraţilor voştri cu 15 mâini şi 7 trompe, care aşteaptă veşti bune peste catralioane de ani.

21 comments

 1. Roxana   •     Author

  Avand in vedere ca am o diploma de inginer (nimeni nu este perfect)presupun ca intr-o viata anterioara am fost un caine (am pastrat privirea inteligenta) si intr-o viata posterioara as dori sa fiu un peste -somn- sa recuperez noptile pierdute din viata aceasta.

 2. Lala   •     Author

  Cred ca intr-o viata anterioara am fost o socra ca prea despic firul in patru acum din pacate si prea am o indoiala asupra multor lucruri asadar mi-as dori pe viitor sa fiu un ginere 🙂

 3. artistu   •     Author

  Si io tot inginer ca si Roxana. Insa cred ca ala din viitor nu o sas tie decat: A FOST UN FRAIER DE PRIN EUROPA DE EST! Nici macar de romania nu cred ca va stii! Asa ca ce rost are sa ma mai chinui! 😀

 4. Darael   •     Author

  Acest articol imi aduce aminte de o discutie intre prieteni; toti se distrasera cu cateva zile inainte cu un site care oferea adevaruri “anterioare” si, miracol, toti fusesera initiati, nobili, regi, oameni de vaza, calugari…..

  O intrebare ne-a ramas in minte de atunci: pe vremuri cine strangea gunoiul ? Si cine era sclav in mina de aur ? Da, de la acea intrebare am multe intrebari fara raspuns 😉

 5. Sabina   •     Author

  Nu stiu cine-am fost eu, dar stiu pe cineva care a fost calu’ lui Stefan cel Mare 🙂

 6. andix   •     Author

  ‘naibii de treabă.

  budă n’a fost nimeni? hai că e şi o parte bună aici… era alb, avea apă tot timpul şi era aproape de c*** femeilor.

 7. lol   •     Author

  O ghicitoare mi-a spus ca sunt la penultima viata si ca in trecut am fost pesca (sau vanator, nu mai retin, a fost acum mult prea multi ani) in Alaska.

 8. ingrideas   •     Author

  minunata decaderea printilor in muritori de rand von romania!
  cata istorie personala decadenta trebuie sa ascunda fiecare oscior domnesc de dorobanti. data viitoare probabil ca se reincarneaza in rama si slava Domnului ca rama nu are conexiune wireless underground ca sa verifice ce-a facut anterior de-a meritat asa soarta.

 9. Bigdady   •     Author

  O sansa ca “animalele” zilelor noastre sa devina oameni candva.

 10. waven   •     Author

  Vorba aia: “Nici viitorul nu mai e ce-a fost”

 11. locke   •     Author

  Dar patrunjel e posibil sa fi fost cineva?

 12. silvia   •     Author

  eu vreau sa fi fost un targ medieval

 13. adnana   •     Author

  un domn care se ocupa cu regresie temporala mi-a spus ca am fost soldat, in Macedonia antica, ranit intr-o mare batalie. si cum in vietile anterioare se pare ca te mai intersectezi cu aia din viata actuala, var-miu era comandant, fi-miu imi era sora, iar bunica era doctorul care m-a tratat. in cele din urma, am murit intr-o mina de aur, unde ma chinuiam sa inventez un fel de banda transportoare pentru minereu. nici in viata asta n-o prea am cu tehnica, de unde se vede ca anumite chestii sunt eterne.

 14. lumi   •     Author

  eu am fost capsa.de blugi.

 15. TiBi   •     Author

  sa ma nasc din nou….:(

 16. mihai   •     Author

  Cand cititorul meu in trecut a incercat sa-mi descifreze trecutul l-a lovit brusc amnezia. M-a trimis la maestrul sau, iar ala m-a tratat cu “Piei Satana!” M-o fi alungat batranu’ din Rai?

 17. CIRSTEA FLORIN   •     Author

  VA ROG FRUMOS VIZITA TI SI BLOGUL MEU NOU CREAT……….VA MULTUMESC SI VA DORESC O ZI PLACUTA………

 18. ioann   •     Author

  …poate “Proiecte de trecut”…
  În altă cheie, cea sugerată atât de finuţţţ, se esplică frustrarea adâncă în care trăim, ce e drept – nu toţi, ca şi aparenta absenţă a perspectivei. Cu atâţia demnitari şi oameni “din faţă” pe metru pătrat de pământ strămoşesc, mai ales grămădiţi din toate timpurile, taman aici şi acum, până şi orizontul de aşteptare este greu de ochit.
  Revenind la “topic”, am convingerea că “viitorul/-ea” va fi liber/-ă de povara prezentului EU, având la rându-i convigerea că e primul/-a şi unicul/-a.
  Gata, ce vă aşteptaţi aşa?…

 19. pierpatrat   •     Author

  La un moment dat, toţi am fost jidani.

 20. iiordachescu   •     Author

  Intr-adevar ofertant subiectul reancarnarilor… un fel de mai bagi un leu mai tragi odata – Inca o sansa! Inca o sansa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *