cine a alunecat pe o coajă de banană?

am o întrebare foarte serioasă, pentru că eu nu cred că e adevărat ce se întâmplă în desene animate.

vi s-a întamplat vouă sau ştiţi pe cineva care a căzut vreodată după ce a alunecat pe o coajă de banană?

s-ar putea să ne confruntăm după cea mai serioasă mistificare de la primii paşi ai omului pe lună încoace.

deci, dovada!!!

26 comments

 1. popescul   •     Author

  da,corect.a alunecat cineva vreodata sau e doar vrajeala? iar ne prostesc astia cu desenele lor animate,numai prostii ne invata…

 2. razvan   •  

  destul si+au bătut joc de noi tom si jerry !!!! huooo!

 3. oe   •     Author

  eu era sa alunec incercand sa vad daca se aluneca.
  deci cred ca se poate.

 4. cinema victoria   •     Author

  nu stiu cum o fi cu bananele, da’ sa stii ca io am luat odata o tigaie in cap de la frate-meu, care m-a asteptat dupa colt, fiindca tocmai vazuse faza asta in tom si jerry … de fapt, vroia sa vada daca zboara pasarele in jurul capului meu. 🙂

 5. pierpatrat   •     Author

  Mistificare, tătuţule.

 6. nel   •     Author

  mda, eram si eu convinsa ca este un mit pana cand mi s-a intamplat, uitandu-ma la detaliile unei case foarte frumoase, sa inaintez aproximativ un metru fluturandu-mi mainile intr-un mod foarte amuzant (nu pentru mine). atunci am inteles ca sunt foarte importanti doi factori: pozitia relativa a cojii de banana fata de asfalt (ea trebuie sa stea cu interiorul spre asfalt) si directia privirii.
  de cele mai multe ori nu alunecam pe cojile de banana din cauza ca suntem atenti sa nu calcam pe ele

 7. planete   •     Author

  eu cred ca se poate daca banana e foarte coapta. prin urmare avem o coaja putin gelatinoasa pe care o asezam pe o gresie lucioasa.

  ce spuneti?

 8. nel   •     Author

  mda, eram si eu convinsa ca este un mit pana cand mi s-a intamplat, uitandu-ma la detaliile unei case foarte frumoase, sa inaintez aproximativ un metru fluturandu-mi mainile extrem de amuzant. atunci am inteles ca sunt foarte importanti doi factori: pozitia relativa a cojii de banana fata de asfalt (ea trebuie sa stea cu interiorul spre asfalt) si directia privirii.
  de cele mai multe ori nu alunecam pe cojile de banana din cauza ca suntem atenti sa nu calcam pe ele

 9. Corina   •     Author

  am o prietena care a cazut pe balegar, se pune?

 10. marinescu   •     Author

  Soacra-mea mi-a povestit ca a alunecat pe o coaja de banana. N-a patit nimic, din fericire.

 11. mp   •     Author

  eu m-am dat peste cap (360) cu rolele (patine cu rulmenti, deh) pe scarile de la bloc (erau ude), se pune ?

 12. tibi   •     Author

  mai…eu am calcat pe o coaja de banana si era sa cad.. acolo in pasajul Universitatii. deci, cred ca se poate!

 13. mp   •     Author

  Ca sa nu mai spun ca am cazut printr-o trapa de beci (de-aia, cu scara de pisica), am aterizat la cativa centimetri de toate damigenele alea, si, uite, postez comentarii la blogul tau 🙂

 14. danaange   •     Author

  Eu nu-ti spun decat doua vorbe: ia incearca!
  Si sa fie pe gresie.

 15. Andrei Popa   •     Author

  Eu am incercat sa plasez strategic coji de banana pe care sa cad. Surpriza: n-a mers 🙁

 16. zamolxis   •     Author

  sunt convins ca se poate daca banana se afla pe gheata, eventual intr-un patinoar. personal n-am vazut, dar mi-ai dat o idee. bwhahahaaha!

 17. nimsoc   •     Author

  daca prietena ta face rost de balegar verde si il lasa pe dulap in bucatarie pana ce e copt si numa bun de mancat, eu zic ca nu are de ce sa nu se puna.

 18. nimsoc   •     Author

  imi amintesc ca era o scena in “de ce trag clopotele mitica” in care stefan iordache arunca la misto o coaja de banana fix pe unde trece tamara buciuceanu care in drumul ei o calca si aterizeaza toata fix in cur. asta spre amuzamntul lui stefan banica care impreuna cu prietenii lui cotcari striga in batjocura: “si s-a rup gazometru!”. asta l-am luat ca pe un exemplu autohton. cica se poate si la noi. doar ca in “d-ale carnavalului” caragiale, nu cred eu ca a scris despre banane si gazometre. dar pe cealalta parte, regizorul pintilie poate s-a uitat si el la tom si jerry.

 19. onewhitewhale   •     Author

  pe mine coaja de banana m-a trimis la chirurgie. scoala generala, trepte de ciment lustruit, fugareala cu colegii, coaja la locul ei, in cadere m-am tinut de balustrada, sub ea un cui ruginit si peste 2 saptamini urlam de bucurie: chirurgul imi curata pe viu rana infectata.

 20. sam   •     Author

  E cam la vrajala animatele, itz zic

  Asta cu banana nu stiu, dar aia cu pisica de-si revine dupa ce-o faci foitza cu masina e falsa soto. Am incercat eu zilele trecute, si inca ma chinui cu scobitoarea la cauciucuri, ca am de alea de iarna, cu striuri multe si adanci…

 21. andrina   •     Author

  se poate. nu mai tin minte detaliile (daca era intreaga coaja, cu ce eram incaltata, daca eram incaltata etc) dar stiu ca m-am bucurat sa vad ca nu e doar un mit si ca tot ce se intampla in desene animate e adevarat(!!)

 22. razvan   •  

  Iti multumesc ca existi si ca prin marturia ta ne redai noua necredinciosilor increderea in martirii tom, jerry si woody!

 23. razvan   •  

  ah, si va multumesc pentru implicare, am preluat cat a incaput din comentariile voastre in viitorul text din 7 seri. Impreuna putem face lumea mai buna sau mai vanata. 😉

 24. andi   •     Author

  eu nu am alunecat pe o coaja de banana, in schimb am alunecat pe o coaja de pepene si daca nu ar fi existat un gard in imediata apropiere s.ar fi lasat cu traume. Sunt convins ca daca era de banana m.as fi ferit de ea ca de o gaura neagra, ca nu cumva sa alunc pe ea, asa fiind de pepene, subconstientul meu nu i.a dat atentie, si uite necazul. Cred ca nu alunecam pe ele tocmai pentru ca credem in desene animate si ne ferim instinctiv de ele. Poate unde nu sunt televizoare rata de accidente de la alunecari pe coji de banana e mai mare , desi nu cred ca are pe ce sa alunce bananana ca pe unde nu sunt televizoare si sunt banane ,nu prea e astflat si pe pamant nu prea aluneca, iar unde nu sunt televizoare dar se poate aluneca ca e zapada sau gheata, nu prea sunt banane. Asa ca, la inceputri inainte de mediatizarea in desene a acestiui tip de accident in locuri unde existau pe strada si in case suprafete cu coeficient mic de frecare si existau banane si oameni necivilizati care sa le arunce pe jos cred ca se cadea pe capete.

 25. adu   •     Author

  eu am auzit o poveste cu cojile de banană: la proces, ion este întrebat cum l-a omorât pe ianoş. ion declară: “stăteam pe geam, mâncam banane şi aruncam cojile în curte. ianoş intră pe poartă, câinele rupe lanţul şi se repede la el. eu ies repede cu un cuţit în mână ca să-l apăr pe ianoş de câine, alunec pe o coajă de banană şi îl rănesc din greşeală pe ianoş. şi uite-aşa de şapte ori”. deci, se poate!

 26. adrian   •     Author

  Deşi sună a legendă urbană, un coleg de birou de-al meu a petrecut câteva zile în spitalul de ortopedie. Nu el a cazut pe-o coajă de banană, ci un bătrânel din acelaşi salon, care se lovise destul de rău la şold.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *