5 comments

 1. Dan   •     Author

  Cine e ala mare si negru? Respira greu?

 2. Pingback: Tweets that mention circus cumulonimbus | Razvan Exarhu -- Topsy.com

 3. ana   •     Author

  Razvan,prefectul Atanasoaiei a propus o lege aberanta despre eutanasierea-omorarea,adica-!!! a animalelor!Do something!Write something!please!

 4. 0gar   •     Author

  Da, s-au cam inmultit animalele de companie fara stapan pe strazile oraselor din Romania. Peste tot pe unde ma duc vad haite de caini vagabonzi adunate prin parcuri, prin piete, prin zona de depozitare a gunoaielor. Ar trebui facut ceva in privinta asta. Nu stiu insa daca o fi o idee buna euthanasierea lor, acum 800 de ani feceau si asta, omorau toti cainii si toate pisicile din localitati. Acest lucru a dus la inmultirea excesiva a rozatoarelor, iar sobolanii nemaiavand pradatori care sa-i starpeasca s-au inmultit bine-mersi fapt care a dus la randul lui la declansarea unei epidemii de ciuma bubonica de era cat pe-aci sa devina toata Europa o regiune salbatica cu o densitate a populatiei de numai 0,01 locuitori/km patrat.

 5. Catalina   •     Author

  Eutanasierea animalelor fara stapin nu este si nu va fi niciodata o solutie. Vaccinarea si sterilizarea lor este un prim pas catre intoarcerea lucrurilor la normal, la fel ca si amplificarea campaniilor de adoptie. Autoritatile ar trebui sa incurajeze activitatea organizatiilor de voluntariat precum Asociatia Robi care incearca sa le gaseasca animalutelor stapini cu adevarat iubitori. Ce urmeaza dupa uciderea lor? Un alt adapost pentru copiii strazii ca la Cighid?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *