cultura, cu r de la ringtone

mi-am adus aminte cum mi-am condus un prieten care pleca in armata. eram in gara la braila, in 88, era plin de idioti beti si un acordeonist canta in urletele pifanilor o piesa de Modern Talking, Brother Louie.

de atunci, am un chelca choz pentru acordeon, cu atat mai mult cu cat am avut sansa sa aud si tema din dallas interpretata in fata unui oficiu de stare civila, in momentul in care tinerii casatoriti left the building.

putin bach, atat de emotionant la acordeon.

[youtube]hmTG9wTfrzk[/youtube]

si putin star wars

[youtube]P5lWpNsPvQo[/youtube]

8 comments

 1. nemo   •     Author

  excelent!!

 2. Ecologie umana   •     Author

  “The worst thing about the miracle of modern communications is the Pavlovian pressure it places upon everyone to communicate whenever a bell rings.”
  Russell Baker

 3. Monica J   •     Author

  dragut.
  se pare ca si beatles pentru o piesa de a lor nu au facut decats a cante de la coada spre cap -invers, that is- o partitura din bach.

  muzica e bizara

  io nu ma bag

 4. Flopps   •     Author

  cauta flight of the bumblebee pe acordeon pe youtube.

 5. Andrei   •     Author

  neah, e fain da’ nu-i nimic.

  ai drum sambata sau duminica pe la pranz pe langa parcul sebastian? am niste vecini care se delecteaza cu simfonia 40 a lui mozart. la tambal!

  atunci si acolo iti vine sa te urci pe stalp! imposibil de indescriptibil… grandios!

 6. Costas   •     Author

  razvane, nu da cu piatra in virtuoz. nu numai ca stie de bach, dar mai si interpreteaza. in plus, probabil ca daca se duce la un concert stie cum sa se comporte, adica n-o sa vorbeasca in timpul concertului, poate chiar o sa-si inkida mobilul. pai sa-ti spun cum se comporta lumea la concert intr-o tara ioropeana, nu departe de romania. e obicei in grecia sa sune mobilele la concerte, sa se aplaude intre parti, etc asa se face ca am asistat la o faza incredibila. deci, una dintre cele mai moderne sali din europa, se cinta sostakovici si dirija sostakovici jr. in person. dupa prima parte, binenteles, se trezesc unii sa aplaude, la care un om de bine, un cunoscator, s-a gindit el sa le faca un pic de educatie, asa ca le striga ‘liniste’, apoi la fel de tare (si amplificat de sala) ‘rusine’. la care junior ramine teapan cu bagheta in mina pret de vreun minut, poate doua, dupa care a continuat firesc, desi sa fiu sincer ma asteptam sa scoata un pistol, ca bugs bunny.
  best regards

 7. AprilSea   •     Author

  e fantastic.
  si e greu al naibii instrumentul asta muzical. iar omu-i chiar virtuoz. nu ca le zice din Bach, ci ca le zice bine. Cred ca-n mina lui ar suna la fel de extraordinar si o transpunere dupa ‘as da zile de la mine’. E mare lucru sa faci un lucru bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *