E normal să râzi singur

Există nişte obiecte care te fac să râzi chiar dacă nu-ţi spun glume. Ele fac lumea suportabilă, adorabilă, scuzabilă.

Pentru ele ne irosim viaţa prin magazine, pe net, răsfoind reviste, cerând sfaturi şi reduceri. Una din reţetele sigure de a deveni foarte cuceritor este să ai cu tine atunci când ieşi în lume un animal mic, chiar şi un copil.

Mic înseamna sexy & beautiful, cu câteva excepţii, fireşte. :))

Şi băieţii şi fetele se reped să răsfeţe sau să protejeze micuţa creatură. Un pui de câine face în termeni de sex-appeal cât şase luni pierdute la sală. Un porcuşor de Guineea poate

seduce la fel de bine ca un Porsche. Acum am descoperit că cei interesaţi au la dispoziţie şi o maşină cu care se poate obţine acelaşi efect, la un alt nivel, desigur. Nici măcar nu e reclamă mascată, ci pe faţă şi spontană, pentru că am în drive test un Fiat 500 şi datorită lui mi-am schimbat părerea despre oraş.

Testul îl faci cu prieteni. Dacă stau şi zâmbesc fără să vorbească, înseamnă că un designer de geniu şi nişte ingineri asemenea au reuşit să creeze o făptură perfectă.

Tot ce vezi în jur în timp ce conduci se schimbă şi se îndulceşte, pentru că priveşti printr-un filtru seducător şi atât de simplu.

E ca şi cum ai veni beat dimineaţa şi iubita ţi-ar da o bere rece, în loc de o tigaie în cap. Devii mai bun fără voia ta.

Asta ar fi o soluţie. Să faci lumea mai bună şi mai cooperantă prin obiectele pe care le foloseşte. Dacă toţi zâmbesc când îţi văd maşina, tu nu ai cum să ieşi încruntat. Corect?

10 comments

 1. iiordachescu   •  

  Doar daca imi inchipui cum ar arata un mascul bine facut, neras de trei zile cu 45 la pantof, indesat intr-un fiat 500, rad in hohote nu doar zambesc. Sunt zambete si zambete – cele de compasiune nu sunt neaparat funny, dar poate ca fac, asa cum spui tu, lumea mai buna…

 2. Cami   •  

  asa e. am zambit cu gura pana la urechi la niste renault-uri d-alea vechi, ca-n filmele lui de funes. mini-ul ma face sa rad mereu, fiatul ala mic la fel. smart-ul nu. oare de ce?

 3. ramona   •  

  Fiat 500 este un fenomen. Am urcat la volan acum cateva zile si m-am indragostit definitiv si iremediabil. O vreau!

 4. Darael   •  

  Daca tie iti place un Fiat 500, poti sa-l consideri mic, sexy si dulce.
  Iar parerea altora chiar nu conteaza !! Ce chestie, dom’le, intr-o lume unde parerea celorlalti a devenit lege, vine Darael aista si spune altceva 😀

  Revenind la micuta masina, mie imi place. E ceva inedit in peisajul urban. Doar cu culoarea alba la un Fiat 500 nu sunt de acord, dar asta e parerea mea.

 5. explorish   •  

  micheteau scrisa reclama 😛

 6. ameţitul   •  

  eu sunt masculul care se potriveşte exact descrierii, deşi nu-s bărbierit de mai mult timp.
  lumea nu râde când mă vede în Smart 🙂

  am observat însă pe viu ceea ce văzusem prin tot felul de filme, femeile chiar se uită mai frumos când o scot pe fii-mea la plimbare, fără nevastă.

 7. Aurica   •  

  da, dar uneori poti sa te simti si aiurea ;))

 8. Liz   •  

  am si eu un vecin de cartier cu o fetitza scumpa de tot, chic imbracata, cu zulufi, cu care comunica foooarte bine , dupa ce ca e foarte de treaba tati .Is buni de reclame amindoi;-)))))))))))))

 9. ioann   •  

  Hm, zâmbesc…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *