9 comments

 1. stephon   •  

  …ma, tot e bine ca-i proaspata. Omul isi da silinta, trebuie apreciat.

 2. lumi   •  

  vai, aceste cuvinte ne…

 3. explorish   •  

  fotografia asta puteai s-o faci 🙂

 4. razvan   •  

  copiii din somalia m-au salvat. :))

 5. Dread   •  

  Fost En Sabah Nur… 😛

  Okay…nu e o chestie socanta….eu am gasit poza unuia pe care-l chema Pasarica Ionut Dick, cu alte cuvinte Dick Pasarica. Si nu mint. :))

  Asa ca nu e nicio prb…traim in Romania.

  Si ca un fapt divers. poate instig si eu lumea pe aici:

  Romania este cea mai religioasa tara din UE. Totodata, este cea mai inculta, cea mai corupta, cea mai xenofoba/rasista, cea mai murdara (nu poluata, acolo e altceva). Iar tarile care sunt cele mai seculare sunt exact opusul. Dovada sunt Suedia, NOrvegia si Finlanda. Si sa nu bagati treaba cu economia…sunt de formatie economist si oamenii aia au ajuns acolo dupa ce au facut separarea puterilor in stat.
  Azi am aflat (defapt stiam mai demult) ca statul ajuta cultele cu bani publici. Mie nu-mi convine sa platesc popi si sa-i ajut sa ridice manastiri/biserici. Pana mea, sunt ateu si sunt responsabil. Nu doresc sa promovez ignoranta.

  Doresc sa stiu unde va situati. Atat cititorii cat si dl. Exarhu. Daca ar putea sa il instige pe dl. Bichir, sa comenteze si dumnealui 😀 . Suntem singura tara din UE care nu are delimitate biserica de stat.

  In loc de incheiere: IT FEELS GO(O)D TO BE ATHEIST! 😉 – dati search pe Google la sau intrati aici: http://www.celebatheists.com/?title=Main_Page

  Imi cer scuze daca am ofensat. Nu doresc sa fac asta, cel putin nu in mod intentionat. Poate ma lasati sa ma folosesc de blog. Stiind cat de multi il viziteaza si va apreciaza (printre care si eu) am zis ca e un punct de inceput. Va multumesc.

 6. Poc   •  

  Apropos de asta:
  la mine in piata este o patiserie Good This
  O fi traducerea fonetica a lui Goodies?

 7. theo   •  

  nuuuuuuuu, asta merita facuta…

 8. iulia   •  

  a deep dick.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *