5 comments

 1. andorrianu'   •     Author

  dar. broscuta oac vorbeste limbi straine: mac mac.

 2. Serpilian Popescu   •     Author

  “Î: Domnule Fortuna ce parere aveti de faptul ca Traian Basescu este singurul presedinde invitat la o conferanta la Casa Alba din aceasa luna(invitatie primita chiar de la George Bush).Oare treaba asta nu este o conspiratie ca sa-i scada nivelul vibrational lui Traian Basescu astfel incat sufletul/ingerul sa fie fortat sa-l paraseasca si sa-i ia locul o fiinta reptiliana?
  R: Presedintele s-a dus la acea intilnire ca om cu animator pestilian si s-a intors cu animator luciferic(reptilian -serpilian). Incercam pe cit posibil sa aparam Romania in asemenea situatie. ”

  Prin bunavointa domnului de la adresa: http://lorin-fortuna.ro/corespondenta/raspunsuri/index.php

 3. admin   •  

  va multumesc. ce bine ca sunt oameni care inca mai au curaj sa puna degetul pe i.

 4. yanush   •     Author

  asta nu e primăvară, e efectul de seră. iar soarele ăla e o ciupercă doldora de ultraviolete. eu nu mă joc. poate dacă aş avea un milion de dolari şi aş trăi singur pe planeta Marte. o să te-ntrebi la ce mi-ar folosi un milion de dolari în condiţiile alea, iar eu ţi-aş putea răspunde în joacă. dar nu, eu nu mă joc.
  tu cînd ai de gînd să te maturizezi, să renunţi la maşină şi la frigider şi să-ţi cumperi bicicletă?

 5. mircea   •     Author

  Este greu de crezut si de verificat, insa o sa gasesti foarte multe informatii despre ‘reptilieni’ pe internet. Sunt asociate cu NWO, cu Masoneria Evreiasca, cu evenimentele despre care se vorbeste in Scriptura, cu cele cateva familii care conduc de fapt lumea si care se pare ca au un scop intunecat. Unde se termina teoria conspiratiei si unde incepe adevarul este greu de spus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *