învaţă şi uită!

am fost invitat să vorbesc la TEDx Cluj în noiembrie 2014, pornind de la tema: Lear, Unlearn, Relearn. am ales o poveste profund personală şi, de aceea, destul de intensă emoţional, adică trecerea mea de la media la bucătărie. în ultimii 2 ani şi jumătate am lucrat aproape zi de zi ca bucătar. nu mă prea aşteptam la asta, dar acum mă bucur nespus de această experienţă.

am avut din când în când un nod în gât, pentru că mi-am asumat vulnerabilitatea şi asta nu se prea face în discursurile semi-inspiraţionale, în care suntem personali, dar cu limite.

până când am să leg într-un text toate ideile şi poveştile pe care le-am înghesuit cum am putut în cele 18 minute regulamentare, vă mulţumesc pentru atenţie şi vreau să fiu primul care vă urează Crăciun fericit!

[youtube]http://youtu.be/SCKy_0puGfY[/youtube]

2 comments

  1. Alexandra Dusa   •     Author

    In primul rand, sa stii ca m-am certat de cateva ori cu monitorul in timpul speech-ului tau, tot incercand sa iti multumesc pentru faptul ca vorbesti pe limba mea. A fost o vizionare plina de interjectii.
    In al doilea rand: felicitari! Sunt una din persoanele care cauta creveti pe google si tocmai i-am descoperit in meniul de la bistro, abia astept sa vad ce mizerie poti sa faci cu ei.

  2. razvan   •  

    iti multumesc si eu. deocamdata, e mai complicat cu crevetii, bistroul e in relocare.
    dar vei afla cand poti verifica niste creveti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *