mai mulţi Grigorescu, mai mulţi milionari fericiţi

ce păcat că nu a pictat Grigorescu, acest Eminescu al picturii româneşti, mai multe care cu boi, ciobănaşi şi etichete de vin cu ţărăncuţe pilite în iarbă.

aşa, la vreo 10-20000 de bucaţi de fiecare, să ajungă la toată lumea.

e păcat.

sunt oamenii stresaţi, că nu au ce să pună în hol, lângă cămila care tremură de frig alături de blana ei.

8 comments

 1. Ciprian   •     Author

  sau barladeanul Tonitza mai multe muieri cu celulita.

 2. Pingback: Ne vindem cu totul | Ana Matei's Blog

 3. Pingback: Recomandări de seară » Daily Cotcodac

 4. dino   •     Author

  Am văzut cândva un episod de la MTV Cribs în care un rapper (sau arAndBi-ţă) avea un Picasso în sufragerie; sufragerie care era colorată, în semn de maxim respect, bun gust etc., în culorile tabloului respectiv.
  Cu siguranţă acel tablou nu ar sta mai bine deasupra patului la mine în dormitor şi în mod cert nu ar fi apreciat mai sincer într-un muzeu în care vizitatorii să-l pozeze în fugă cu iPhonu’ . În fond, odată ce şi-a îndeplinit rolul ca mijloc de exprimare a artistului şi a reuşit cât de cât să îi inspire şi pe alţii, arta e condmanată la bijniţă. Într-o lume în care totul se duce implicit de răpă, “ne rămâne decât să ne râdem”, nu putem salva nimic, putem doar să mai facem ceva drăguţ din când în când, pe ici pe colo, prin punctele esenţiale (cei care pot, că de vrut…) împăcaţi fiind cu ideea că, oricât de draguţ ar fi, va sfârşi pe post de căptuşeală pe fundul gropii comune a bunului simţ.

  (Acum mi-a venit o idee legată de faza aia a ta cu munca din snobism şi îmi imaginam cum “con-naţionalii” noştri ar striga printre blocuri în loc de fiare vechi: “Picasso-uri looom, Rembrandt şi van Gogh “)

 5. razvan   •  

  sau, in cazul nostru, ciobanasi, tarancute, naturi statice cu vaze, care cu boi loooom

 6. Carmen Tanu   •     Author

  Chiar a pictat mai multe care cu boi!

  Concluzia: boii ne arata ca nu (mai) e criza in Romania!

 7. Cosminos   •     Author

  Lasa bai dom’ne ca si-asa a pictat prea multe. Cand le-am vazut la expozitie am avut cate un deja vu la fiecare zece secunde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *