9 comments

 1. ZaffCat   •     Author

  impresionant, intr-adevar…
  inca un device fara de care nu vom putea trai 😉

 2. smara   •     Author

  briliant baiatu.
  ma intreb totusi cum se face ca divaisurile astea din ce in ce mai performante sunt concepute in asa fel incat sa ne usureze viata, s-o faca din ce in ce mai confortabila, asa cum s-a intamplat cu computerele de azi, iar eu nu pot sa uit Windows 3.1.1. care nu se bloca niciodata si atunci cand se strica pur si simplu nu mai pornea deloc – pe față domnule! un instrument cinstit, ca motoru de trabant care pornea in orice situatie daca-i curatai bujiile. toate programele si tehnologiile avansate de azi mi-au complicat enorm viata, ma ajuta asa de mult, ca nu ma mai pot opri sa le folosesc – trebuie sa ma ridic la viteza lor de masini evoluate asa ca nu mai am timp sa fac nimic altceva.
  concluzia indianului da de gandit ”nu vom deveni doar masini in fata altor masini” hai nu zau! vom deveni insesi masinile. ceea ce poate sa fie doar progres si-atat. sau nu. cand cade curentul la firma, ma uit pe geam si respir.
  ca sa nu mai vorbesc de momentele infioratoare in care trebuie sa depanezi un divais din asta. ce faci, formatezi discul si reinstalezi software-ul? pai nu-l ai la tine, ca e incorporat in divais si divaisu e mort si tu stai ca un prost in intersectie cu mainile pe sus facand poze si politistu deja a sunat la spitalul de nebuni – hai si explica-i !
  darth vader a sfarsit-o rau, si era super-accesorizat!

 3. razvan   •  

  apropo de darth vader, mai e si dupa sufletu’ omului.
  in schimb mowgli pare ok in continuare.

 4. Alpontos   •     Author

  OPEN! Impresionant!

 5. marius   •     Author

  acum inteleg de ce Darth Vader vorbea in halul ala! …. e vina lui Mowgli
  tineti-va bine…. si obisnuiti-va cu accentul

 6. lore   •     Author

  @ marius – in ce hal? ce tu vorbesti engleza fara nici un fel de accent? ia aminteste-ti de engleza lui iliescu

  deci asta s-a inspirat din minority report, dar philip k. dick din ce s-o fi inspirat? :-)))

 7. smara   •     Author

  normal. orice persoană care țopăie prin sălbăticie și vorbește cu animale e ok. doar că la un moment dat a ales și el civilizația și progresul și nu i-a pus nimeni o cască pe cap prin care să hârâie greu și nici nu l-a înțepat cu laseru.
  las că mie mi-e milă de toți proștii care-și vând sufletul diavolului și sunt consecvenți dup-aia. deși m-a dezamăgit și Darth Vader după ce și-a dat casca jos.
  nu casca e problema, ci sufletul, pe care ți-l accesorizezi cum poți.

 8. 0gar   •     Author

  Interesanta demonstratia, pacat ca sunt doar speculatii de anticipatie. Prin anii ’30 – in plina Ciza Mondiala lumea spunea despre anul 2000 ca va fi fabulos, toti oamenii vor avea masini electrice zburatoare si-si vor petrece week-end-ul pe Luna, iar foamea si bolile vor fi eradicate. Dupa ce am asteptat vreo 9 ani sa apara chestiile astea pot spune ca deja urasc sa ma tarasc ca testoasa cu masina mea pe combustibil fosil, iar bolile nu numai ca n-au fost eradicate, ba chiar au aparut altele noi si mai contagioase decat erau inainte. Cat despre foame, mai am un singur lucru de spus: iar este la moda concursul ala televizat de Bingo.

 9. ana   •     Author

  cooooool
  de acum ne putem trai viata numai virtual!!!
  :)))))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *