omniasig are deranj?

altfel nu se explica de ce nu raspunde nimeni la telefon la biroul daune.

inainte de a nu mai raspunde, doamnele se distrau rugandu-te sa suni la alt numar, de unde erai directionat catre cel de la care ai sunat intai si tot asa, pentru elasticitate.

dupa asigurarea ca vei fi sunat prompt, nimeni nu suna, nimeni nu raspundea.

distractie recomandata pentru zilele lungi de iarna.

ah, si in caz ca nu stiati, unul din cei mai greu de gasit oameni din tara este domnul inspector de la omniasig, serban cristian. (pe care in realitate il cheama probabil popescu ionescu).

felicitari intregii echipe!

7 comments

 1. Aida B   •     Author

  eu cred ca telefoanele institutiilor de genul asta (si mai ales alea de Stat pe care le ador) sa fie uniderectionate. adicatelea: tantele si nenii de acolo sa nu poata suna decit familia, amantul/amanta, vecina de la bloc, copilu’ daca a mincat dupa ce s-a intors de la scoala si-si face dracului lectiile!
  nu inteleg de ce isi mai afiseaza numerele de telefon pe toti peretii, mi se pare o ipocrizie cu gradul 1 de nesimtire.

 2. myself   •     Author

  imi pare rau sa aud despre acest eveniment, sper ca dumneavoastra&(if)pasagerii nu ati patit nimic, mi-e jena pentru ceea ce urmeaza sa spun dar daca nu ati rezolvat inca si doriti va pot ajuta, este incredibil……….”#%%@#$%%^!!!!!!!!!!

 3. alexandru petria   •     Author

  Nu cumva vrei să primeşti şi despăgubiri…! Nu-i frumos.

 4. myself   •     Author

  =)) nu mi se pare deloc amuzant

 5. razvan   •  

  ceea ce este amuzant :))

 6. myself   •     Author

  …….. asa ne-a raspuns mie si sotiei mele o vanzatoare de prajituri , chicotea cu alte colege in spatele unor frigidere, pentru a-i atrage atentia ca are clienti am zdranganit cu cheia intr-o lampa si ni s-a parut amuzant, radeam cand a aparut madam (avea o privire calibrul 9mm) cu fraza care ne-a taiat gleznele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *