14 comments

 1. Mihai   •     Author

  Nu. Pentru ca e scris sa iasa omul la lucrul sau. Si cine nu munceste sa nici nu manance.

 2. April   •     Author

  mpai cred ca cineva va trebui sa taie carare printre muntii de coji de seminte, daca nu cu matura macar prin tirsiit de picioare in drum spre bere. aia va fi munca.

 3. creola   •     Author

  Daaaaaaa!După 70 de ani!

 4. scoobydulap   •     Author

  Tipi în Armani, cu Rolexuri, coborând din Jaguar cu târnăcoape și hârlețe ca sa schimbe borduri pe Magheru. Plauzibil. (Magheru nu există, l-am inventat eu acum)

 5. crstntnc   •     Author

  Primul pas ar fi reducerea zilei de muncă de la 8 ore la 8 / 1,618 = 4,944 ore. Decât. Gen. Și va fi bine pentru toată lumea, pentru că doar cine nu muncește nu greșește.

 6. JOCURI   •     Author

  Pai daca stam putin sa ne gandim, Romania cred ca este cu mult inaintea multor tari, trebuie sa recunoastem asta. Hai sa dau un exemplu: Luam un Sudez de 15 ani si un pusti roman de aceasi varsta: Cu siguranta Romanul va fii mai bun decat Suedezul… LA MANCAT SEMINTE. Viteza uluitoare a romanului lasa cu gura cascata orice persoana indiferent de nationalitate. Romania este fruntasa la spart seminte! 🙂

 7. valeria   •     Author

  🙂 doar cand vom fi gasit proportia ” numarului de aur “

 8. irina   •     Author

  probabil ca vor face seminte premium, cu cristale zvarovschi si pasta de seminte (halva) cu fata lui ce ghevara.

 9. Stefan   •     Author

  …daca vine nu-i de bine/ascultati bine la mine…:D:P…eu cred ca deja este aceasta vreme deoarece nu cred ca putem rational gasi necesitatea pt VIATA a unui iPHONE…asta dupa principiu “ce este necesar ca sa traim”..al meu personal…multumesc.ps: nu sunt poet;)

 10. ori-ii-flame ori ba   •     Author

  Eu deja am juma’ de an la activ. Doar ca nu sparg semintele, le mananc decojite si muncesc din snobismul ce ma caracterizeaza. Asa ca join the team.

 11. cristi   •     Author

  Domnilor, tin sa va informez ca acea zi a si venit. Poate ca nu toti dintre noi sparg seminte la propriu, poate ca unii dintre noi doar comenteaza pe bloguri in timpul serviciului (nu stiu, zic si eu, din spirit de banuiala) si se mai fac ca se lupta cu niste calcule imaginare cand intra sefu’. Sefu’ observa da’ nu zice nimic ca si el face la fel in fata sefului sau care face la fel in fata sefului al mare de tot, care nici nu mai trebuie sa munceasca din snobism, se multumeste cu spartul semintelor iar cand se plictiseste o roaga pe amanta sa i le sparga ea.

  Oare de ce ne-a luat atata timp sa aflam adevarata menire a calculatoarelor / internetului / telefoanelor si ce-or mai fi ele?

 12. pierpatrat   •     Author

  la o locantă din bucurești, cînd am comandat o pița în trei am fost întrebați de către chelner (un tinerel serios, pedant dar prost ca noaptea): – o doriți proporționată?

 13. dino   •     Author

  Lenea şi abrutizarea au şi ele dreptul de a fi idealuri… nu? Ce mă sperie însă este un fenomen al cărui martor sunt de câţiva ani încoace. Omul se teme că software-ul îl va înlocui, pe de altă parte se tot roagă de noi “băieţii de la IT” să facem soft-ul cât mai simplu de utilizat, dacă se poate să îi reducem efortul lucrativ la câteva click-uri pe zi. Deci, nu vreau software că-mi pierd pâinea, dar dacă trebuie software atunci să fie operabil de către maimuţe. Critică evoluţia maşinii către om, dar idealizează regresul către maimuţă. Suntem mai aproape de acele vremuri decât crezi.

  Trăiască touch-screenul şi comanda vocală.

 14. 弓炉   •     Author

  buna asta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *