6 comments

 1. Victor   •     Author

  Cetatenii vor sa “posede” limba japoneza. Nici mai mult nici mai putin. In asa hal i-a enervat pe ei limba asta ca nu vor sa mai ia prizonieri.
  Poate un whisky inainte, sa simta si limba aia saraca ceva ?

 2. scoobydulap   •     Author

  O sa învăț și eu cum se spune în japoneză : bâtă, huideo, sictir.

 3. lizzie   •     Author

  e o problema grava la capitolul limba romana, nu doar in zona maniere: pe realitatea, intr-o seara saptamana asta apare o tanara- se presupune verde la conexiuni nervoase, care nu reuseste sa citeasca de pe prompter cursiv”conchide”.La nivel de fraza, jale ! si totusi, copiii astia se orienteaza mai bine decat sa devina profesori, nu-i vorba , ca si-acolo is destui ca domnisoara respectiva, dar macar in televiziune or fi platiti cu salariul meu de douazeci de ani vechime, asa cum am auzit ca-s absolventii de drept in primul an de activitate.acum inteleg apetenta pentru drept.Si totusi, nu traim decat o data, si atunic, putin…asa ca, tovarasi de generatie, lasati entuziasmul impropriu si alegeti un job mai bine platit! Fata a reusit din adoua incercare, cu poticneli.Cred ca redactor era altcineva.

 4. valeria   •     Author

  nimeni nu-l foloseste mai elegant pe ” decat ” decat geoana . intorsaturile frazelor mustesc si gura se umple 🙂

 5. anna   •     Author

  deci si eu vreau sa posed japoneza fiind o limba rara si straina mai ales, numai ca eu vreau sa invat unul dintre cele mai rare alfabete va rog, se poate?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *