silans

in italia a fost interzisa utilizarea telefoanelor mobile in institutiile publice de invatamant, mai precis in clase.

inca putin si nenorocitii astia au sa interzica si drogurile.

in ce lume traim…

12 comments

 1. alexandrustefan   •     Author

  Nu te mai mira, ca in Germania vor sa interzica vanzarea bauturilor alcoolice catre minori. Iti dai seama, pana cand sa interzica accesul in scoli cu seringa si garoul in ghiozdan mai e un pas… iar de liniuta nici nu mai poate fi vorba… Acuma ar fi trebuit sa intre in scena minunatul diplomat si sa tune: “ca arrive, ca arrive” (scuze, n-am sedila la tastatura, e nemteasca). In rest, numai de bine, s-aveti pofta si sa v-ajute Domnul Iisus Hristos sa n-ajungeti damblagii!

 2. v-twin   •     Author

  Cum adică să interzică drogurile?!?!

 3. Monica J   •     Author

  cea mai mare prierdere va fi cand nu li se va mai perminte elevilor sa intre cu spray-uri in scoala si astfel, nu vom mai afla de pe peretii de la baie cine a futut-o pe elena de la VII-a C

 4. Kallex   •     Author

  Draga alexandrustefan si eu traiesc in Germania (Heidelberg) si tin sa te anunt ca vinzarea alcoolului pentru minori este interzisa la noi si a fost interzisa intotdeauna. Mi se intimpla exterem de des sa vad vinzatoare legitimind tineri care cumpara alcool. Si apoi chestia cu garoul si liniutele sint doar in imaginatia ta, sint extrem de putini care iau heroina sau cocaina si printre extrem de putinii aia nu sint aproape deloc elevi. Cu iarba e altceva…

  Stimata Monica, grafiti e o chestie superochei, ca in Romania textele grafiti au un continut mai aparte tine de alte cauze si nu de faptul ca tinarul roman are acces la un tub de vopsea.

 5. alexandrustefan   •     Author

  @Kallex
  Cand ma refeream la interdictia vanzarii alcoolului catre tineri, ma refeream la interdictia generala. JuSchG (asta ar fi legea pt. protectia tinerilor) se refera numai la restaurante, magazine si in public. In discoteci e voie. Saptamana trecuta s-a sinucis o tanara, “s-a defenestrat”, din cauza consumului exagerat de alcool.
  Iar chestia cu garoul, seringa si liniutele era o exagerare voita, insa nu exclude faptul ca s-ar putea sa existe situatii de genul asta.
  In rest, vorba lui Jürgen von der Lippe, “Deutschland ist schön!”.

 6. Kallex   •     Author

  Asa mai vi acasa alexandrustefan. Ce e aia defenestrat?
  Vorba lu Harry Schmidt “Zukunft ist gut für alle” :d

  vi se scrie vii, ok? alles gute?

 7. admin   •  

  pur si simplu! din rautate. sau din snobism… 🙂

 8. alexandrustefan   •     Author

  :)))) Chestia cu “defenestrarea” dateaza din epoca “Razvan Theodorescu”. Daca memoria nu ma inseala, cand au venit minerii in Bucuresti sa planteze panselutze in fata Palatului Victoria, parca au facut o vizita si la TVR. Si atunci era sa se intample pocinogul sa-l arunce pe Razvan Th. pe fereastra. Indignat, s-a exprimat intr-un interviu ca “era sa fie defenestrat”… Daca stie cineva povestea altfel, rog a ma corecta.

  Acuma, lasand gluma la o parte, fata respectiva chiar s-a aruncat pe fereastra, avea alcoolemia de 2,7…

  Asta e povestea cu “defenestrarea”. Mersi de intrebare!

 9. Kallex   •     Author

  Aham, merci pentru corectura, dar cine face corectura respectiva tot nu reiasa de niciunde. Cum limba mea materna e germana care e totodata si limba pe care am apucat s-o vorbesc 90% din viata, dar cum in acelasi timp tin pe cit posibil sa scriu corect in romana as fi recunoscator daca ai face sa-mi parvina regula folosirii i-ului final pe care intr-adevar n-o mai stapinesc.

 10. raskolnikov   •     Author

  Sau, cum ar zice ceilalti Harry Schmidt, McZukunft schmeckt gut, desi nici McDasein (cu un singur i) nu e de colea(-cola).

 11. Kallex   •     Author

  Nu stiu daca bai Exarhu o sa posteze chestia asta dar oricum e ultima. Multumesc celor care mi-au raspuns, dar asta e ultima postare pentru ca mi s-a sters una mai inainte unde nu prea eram de acord cu bloghistu. Postarea nu avea limbaj licentios.
  Blogul e prin definitie spatiu liber, iar aici exista cenzura 🙁

 12. razvan   •  

  adica moderare.

  nu ne frange inima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *