spalămă, deşteaptămă, ritmeazămă

am citit azi kestia asta: Desteapta-te, romane!“ a sunat mai emotionant ca niciodata la un meci al nationalei de fotbal. Totusi, FRF va initia o dezbatere publica pentru schimbarea actualului imn cu ceva mai ritmat.

mai ritmat, ai?!

păi, piesa de la tezaur folcloric ar fi ok?

14 comments

 1. pierpatrat   •  

  da

 2. deena   •  

  sa schimbe orice, in afara de primul vers 🙂
  ar fi pacat, asta e partea cea mai fun din tot imnu’. numai cand auzi aia si-ti vine sa faci un happy dance al naibii de ritmat…

 3. 2nash   •  

  Niiiste tarani. Acum ce-or mai vrea, sa se schimbe cursele tarom dupa orele de disputare ale meciurilor, sau pauza de masa de la guvern dupa bioritmul lui Mutu???

 4. Darius   •  

  De Fecioreasca zici, Răzvan? În momentul de faţă nu cred că există un imn mai potrivit decât Deşteaptă-te române! Click pe numele meu să vezi de ce.

 5. felicia   •  

  ce-or fi vrand ? pe ritm de malele? incultii naibii!

 6. Irina   •  

  deci sa ma asigur ca am inteles. FRF vrea sa schimbe si imnul national sau numai ce canta Mutu si co?

 7. Lidia   •  

  Haiditi sa haidim pe muzica ritmata deci… la daaaaans!!

  Cu ocazia isteriei asteia a imnului (ca asa fac romanii trebili, isteric) mai invata si grasii cu crucioaie shcu ghiule (ca de aia au viermii ineluse si nu ghiule) o poezie. Fotbalul ar trebui folosit drept mijloc de invatat societatea ce este bunul simt, ca vad ca e o unealta ajutatoare, desi uneori pare cocoasa…

  La naiba!!!

  In ce tara traim, mai oameni buni, mai…

  Azi dimineata mergeam eu cu KA-ul meu paduchios si negru si m-am intalnit intr-o intersectie cu o duduie de fo’ 45 de kile la activ care locuia intr-o garsonera X5! Si normal, s-a oprit si s-a asigurat IN FATA “decat” si a trecut. Eu (de pe strada cu prioritate) oprisem preventiv si am claxonat delicat… Normal ca mi-a dat ^&^^%%, ma-ntelegi, si m-a injurat de mama! Eu, in paduchele meu mic si neputincios si negru am tacut si am mers mai departe, socata! Ca asa-s eu, nu ma invat minte deloc ca lumea in care traiesc e alta decat cea de acasa!!

  Asa e in Romanica: minciuna, hotia, nesimtirea si curva e legitime, manca-ti-as! Pe muzica ritmata!

  Iar m-am enervat! Si doar am zis…

 8. independe   •  

  mie imi place imnul nostru:)
  nu cred ca un imn ar trebui sa fie “mai ritmat”, sau “mai vesel”, asa cum vrea nashu’ de la federatie. si oricum..ar trebui sa se faca referndum pt asta, sa se schimbe constitutia. n-au nici o sansa.

 9. M&M's   •  

  Desigur, desigur – or fi stat baietii de ei la FRF si s-au gandit ca nu-i prea mobilizator, si ce si-or fi zis – hai sa schimbam imnul tzerii pentru ca nu da bine la niscai meciuri, biensur cu Constitutie cu tot ?!?… un fleac

  Poate ca-i un bun prilej de inserat un refren de la sponsor (‘prietenii stiu de ce…”) sau poate (daca povestea cu Constitutia o fi prea complicata…) il dau pe mana vreunui Moga sa-l mixeze, sa mai bage ici-colo un chechirap-checirap…

 10. Lidia   •  

  cechirap,

  mai domnu-le! ai grije cum vorbesti

 11. unuzero   •  

  am putea sa mergem la meciuri cu o echipa de Calusari! asta da motivare !!!

 12. Fanase   •  

  Eu as propune “Ooo…Viata mea!” A lui Costita Ionita. E in ton cu performantele romanilor si te scapa si de constipatie..macar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *