6 comments

 1. Dan   •     Author

  Oh, Lord, au trecut aproape 45 de ani? Deja? Ma simt inca si mai deprimat… Good ol’ times never come back.

 2. Pildit   •     Author

  Este saptamina Beatles?

 3. nimsoc   •     Author

  am intrat intr-o galerie in londra unde erau fotografii cu cei ce ca au starnit conceptul de rocknrolla. fotografii din astea de indoor. jimi hendrix la masa cu mick jagger; john, paul, george si ringo cu gurile cascate de ras impreuna cu bob dylan. jimmy page si robert plant… tinandu-se de mana. boby marley cu un mare joint. toti buni prieteni dupa cum usor se poate intelege.
  in primul rand m-am gandit ca nu le inteleg valoarea acestor fotografii. se vindeau pe lire de la zece mii pana la o suta zece mii. am cautat in toata pasiunea mea pentu muzica si nu am gasit valoarea estimata a acestor fotografii ca fiind justificata. poate pentru ca nu imi ajungeau banii m-am gandit. dar chiar si cu banii in buzunar cred ca ar fi fost misto sa iau prima rama de langa usa si sa fug cu ea cu tot cu fotografie. in final m-am bucurat tare sa le vad.
  in al doilea rand m-am gandit ca mai bine uit de cei ce se manifestau rocknrolla in secolul trecut si sa ma fac si eu fotograf. pai daca mi-a placut ce fotografii au iesit cu artistii de acum 50 de ani iau exemplu si fac si eu la fel. o sa scot fotografii cu mine impreuna cu nine inch nails si radiohead… tinandu-ne de mana.

 4. bhuttu   •     Author

  Saru’manusitele boierule, ca tare mi-ai luminat ziua cu linku’ de la nenea ala. Si eu care nici nu venisem cu plocon…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *