touristslikeme.com

toate destinatiile turistice sufera de o boala comuna. oamenii fac aceleasi fotografii – aceleasi unghiuri, aceleasi subiecte si must see-uri.

mult mai simplu ar fi un site pentru turisti idiotizati, de unde si-ar putea alege orasul, zona, obiectivul si fotografiile care le plac, facute de miliarde de ori pana atunci in acel loc, infinit mai bine.

dar ce ne facem cu marketingul asta cultural?!
fabuloushit.

11 comments

 1. shortcut   •     Author

  sau sa-si aleaga fotografia si gata. nici sa nu mai mearga. la ce bun?

 2. Monica J   •     Author

  De aceea, cred ca foarte multi oameni bar trebui sa isi cumpere vederi.
  Carti postale…gen…
  Including me…

 3. Andrei za "Artist"   •     Author

  Io zic sa uitam de marketing sa ne suim intr-un tren la intamplare si sa ne lasam dusi de el in necunoscut. Ce ziceti nu-i mai frumos asa un turism ?
  Andrei… 😉

 4. Cosmin   •     Author

  nu sunt chiar toate asa///

 5. renbo   •     Author

  pai da, da’ ce se-ntampla cu fotografiile subacvatice? ‘r’ar ei ai naibii de must see pestisori….ca tare nu stau locului/apei si fac ture permanent de nu poa’ sa’i marketeze localnicii cum trebuie. pai oleaca de marketing zic sa fie, ca sa stie si turistu’ pe cin’pozeaza si pe cin’posteaza dupe aia pe site: “fetele la mare cu pestele nicu. fata, profil stanga, profil dreapta.” ca sa vina mai multe turiste. la mare adica.

 6. Monica J   •     Author

  in acest context, pe cele mai fotografiate chestii ar trebui puse niste stickere cu reclame.
  la broasca aia lu gaudi, la picioarele lu turnu eiffel, pe tot podul din praga pe piramida..etc…sa apara in poza…site-ul unei companii

  hihihih…too much advertising..just one world to destroy…

 7. Sprancenatul   •     Author

  da chiar!, mi-e dor de cartile postale. acum, cand toata lumea are aparat foto digital, imaginea s-a democratizat prea tare parca. ar fi interesant de stiut cine mai cumpara carti postale si vederi. si de unde. simt nevoia sa primesc, prin posta romana, o banala felicitare 😀

 8. shortcut   •     Author

  🙂 adevar graieshti

 9. Verbiaj.   •     Author

  Eu am fost turist în Bulgaria şi am fotografiat capra vecinului decedată. Sunt singurul care a prins un instantaneu aproape clar cu ultimele cuvinte ale caprei. Ea a zis: “Moarte all inclusive românilor. Mămăligki, go home!”

 10. locke   •     Author

  Am fost anul trecut in Grecia, intr-o zi am fost la Atena in excursie organizata.
  Se oprea autocarul in locul X si urma indemnul: “si acum…sa facem poze!”
  A, ce m-a secat chestia asta!

 11. Chris   •     Author

  Well… eu cumpar vederi de peste tot unde ma duc. Mi se par mai reusite decat pozele mele care surprind, inevitabil, si multimile de fotografi amatori adunate la piciorul oricarui obiectiv turistic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *