vin, pere, caşcaval

aceste trei cuvinte trebuie scandate in cerul gurii.

para crocantă se aşează pe feliuţa de caşcaval, se savurează parfumul combinaţiei, apoi se intervine cu vin nou (cu un parfum de pelin, if possible).

se stă câteva minute, după care se reia superba corvoadă.

11 comments

  1. gindobrica   •     Author

    “amuse-bouche”, pour les connaisseurs

  2. lumi   •     Author

    cu omologul sunculitza fin taiata pe pepene galben…

  3. Rrarresh   •     Author

    Deosebit. Astept cu interes prezenta la facultatea de jurnalism si stiintele comunicarii, la dezbaterea pe tema blogurilor.

  4. BlindGirl   •     Author

    ra-ta-touille! 🙂 de asta mi-a adus aminte.

  5. mp   •     Author

    Struguri, paine neagra, nuci verzi.
    Sau daca nu, iaurt cu ketchup si cu sare.

  6. razvan   •  

    Dezbatere? Eu aş organiza o degustare, mai degrabă.:)

  7. blu   •     Author

    inspirata fiind de ceea ce am citit pe blog si ceea ce am gasit in frigider am improvizat o degustare de para si brinza. combinatia mea nu a fost cea mai reusita cu para galbena si brinza brie. cred ca ar fi trebuit o para verde si parfumata cu o brinza mai aromata. cunoscatorii ar putea sa imi dea o mina de ajutor mai ales cu tipul de brinza. astept sugestii.

  8. AprilSea   •     Author

    Rosenborg Nordic (brinza cu mucegai) cu para Williams, mai verde, putin zemoasa si nu foarte aromata, dar crocanta, si cu vin.. eu as pune unul rosh cu rude la Murfatlar. sau poate nu.
    sau Gorgonzola cu alune de padure si para Lucas, mai zemoasa si cu parfum mai mult, dar genul mai copt. gusturi mai lemnoase cu un vin alb subtire si nu foarte dulce.

    oricum, prima combinatie de brinza cu para e din my personal best ‘cum sa fac sa-mi placa toamna’, de vreo 3 ani.

  9. BlindGirl   •     Author

    da’ mai incetati fratilor ca imi ploua in gura ..

  10. razvan   •  

    multumesc, savuros link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *