zero compromiss you

in toamna, am fost invitat de coca-cola zero sa scriu un text pornind de la linia creativa a campaniei lor, viata cu zero compromisuri.

cateva headline-uri decupate din text au ajuns in print, pe tricouri, au fost integrate in campaniile coke zero.

ironia a facut ca (probabil) mama  presupusei victime a ministrului orban sa apara intr-un material tv imbracata intr-un tricou promotional pe care era imprimata una din propozitiile scrise de mine: de ce nu cod rutier cu zero puncte penalizare?

de-ce-nu-cod-rutier.jpg

cineva acolo sus iubeste publicitatea. nu neaparat si justitia. sau macar logica.

iata si textul, in original.

iubire adevărată cu zero fake, blonde cu zero replici tâmpite, maşini de curse cu zero consum, îndrăzneală cu zero obrăznicie, odihnă cu zero ore de somn, iarnă cu zero apă rece la mare, mobilă de lux cu zero pal melaminat, ştiri cu zero bâlbe, pătrăţele cu zero ore la sală, încredere în sine cu zero infatuare, naturaleţe cu zero înjurături, garderoba perfectă cu zero ore de shopping, eleganţă şi rafinament cu zero gresie şi faianţă, muzică tare cu zero dureri de timpane, bancuri cu zero poante uitate, detaşare cu zero snobism, rude cu zero obiceiuri enervante, părinţii prietenelor cu zero timp petrecut acasă, modă cu zero uniformitate, joburi cu zero boring, obligaţii cu zero crispare, cod rutier cu zero puncte penalizare, prietenie cu zero trădare, coeficient de inteligenţă cu zero surprize, speranţe şi visuri cu zero şanse de ratare, eleganţă cu zero băţ în fund, compromisuri cu zero umilinţă, cauciucuri cu zero pană, snowboarding cu zero coaste rupte, dor cu zero aşteptare, zâmbet cu zero făţărnicie, copaci cu zero drujbă, softuri cu zero bug-uri, frumuseţe cu zero make-up, viaţă cu zero lamentare, putere cu zero încordare.

10 comments

 1. Walter   •  

  Prietena dusa in camera de camin si zero colegi de camera prezenti.

  Nu ma pot abtine. Prietenii stiu de ce.

 2. Poc   •  

  intr-un sfarsit toata lumea se cunoaste cu toata lumea, bunastare sa fie…

 3. explorish   •  

  scris cu zero efort…
  fain.

 4. dildobrica   •  

  ce nebun mishto esti razvan! pe cind un text la detergentul “zero pete de murdarie”? sau niste versuri pt nicolae guta, gen “zero dusmani”… cele mai mishto tb sa fie zero-urile din cont, nu?
  zero principii, bai clandestino. che guevara ta.

 5. narcosis   •  

  de ce nu un dumnezeu cu zero sanse de singuratate ?

 6. Anonymous   •  

  oare dildobrica are … mica, sau mi se pare mie?

 7. raulnecesar   •  

  matusi cu zero coinicidente sinistre

 8. A.   •  

  Imagini cu zero clisee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *