aceste trei cuvinte trebuie scandate in cerul gurii.
para crocantă se aşează pe feliuţa de caşcaval, se savurează parfumul combinaţiei, apoi se intervine cu vin nou (cu un parfum de pelin, if possible).
se stă câteva minute, după care se reia superba corvoadă.
Lasă un comentariu
20 October 2007 la 20.10.2007 16:24
“amuse-bouche”, pour les connaisseurs
20 October 2007 la 20.10.2007 19:26
cu omologul sunculitza fin taiata pe pepene galben…
20 October 2007 la 20.10.2007 23:18
Deosebit. Astept cu interes prezenta la facultatea de jurnalism si stiintele comunicarii, la dezbaterea pe tema blogurilor.
20 October 2007 la 20.10.2007 23:24
ra-ta-touille! 🙂 de asta mi-a adus aminte.
21 October 2007 la 21.10.2007 02:14
Struguri, paine neagra, nuci verzi.
Sau daca nu, iaurt cu ketchup si cu sare.
21 October 2007 la 21.10.2007 07:30
Dezbatere? Eu aş organiza o degustare, mai degrabă.:)
23 October 2007 la 23.10.2007 12:11
inspirata fiind de ceea ce am citit pe blog si ceea ce am gasit in frigider am improvizat o degustare de para si brinza. combinatia mea nu a fost cea mai reusita cu para galbena si brinza brie. cred ca ar fi trebuit o para verde si parfumata cu o brinza mai aromata. cunoscatorii ar putea sa imi dea o mina de ajutor mai ales cu tipul de brinza. astept sugestii.
26 October 2007 la 26.10.2007 08:26
Rosenborg Nordic (brinza cu mucegai) cu para Williams, mai verde, putin zemoasa si nu foarte aromata, dar crocanta, si cu vin.. eu as pune unul rosh cu rude la Murfatlar. sau poate nu.
sau Gorgonzola cu alune de padure si para Lucas, mai zemoasa si cu parfum mai mult, dar genul mai copt. gusturi mai lemnoase cu un vin alb subtire si nu foarte dulce.
oricum, prima combinatie de brinza cu para e din my personal best ‘cum sa fac sa-mi placa toamna’, de vreo 3 ani.
26 October 2007 la 26.10.2007 13:56
da’ mai incetati fratilor ca imi ploua in gura ..
28 October 2007 la 28.10.2007 18:49
Bine spus, bine scris.
http://www.hamvasbela.org/ro/vin.html
28 October 2007 la 28.10.2007 21:27
multumesc, savuros link.