cine a alunecat vreodată pe o coajă de banană?

in Blog, 19.02.2009

IMG_20150409_095440

Vi s-a întamplat vouă sau ştiţi pe cineva care a căzut vreodată după ce a alunecat pe o coajă de banană? De la o vreme, am început să nu mai am așa încredere în desenele animate. Am pus întrebarea asta mai demult pe blog și iată câteva răspunsuri ale cititorilor, cărora le mulțumesc în numele adevărului despre lumea în care trăim.

“Nu știu cum o fi cu bananele, da’ să știi ca io am luat odată o tigaie în cap de la frate-meu, care m-a așteptat după colț, fiindcă tocmai văzuse faza asta în Tom și Jerry … de fapt, vroia să vadă dacă zboară păsărele în jurul capului meu.

Eu era să alunec încercând să văd dacă se alunecă. Pe mine coaja de banana m-a trimis la chirurgie.

De cele mai multe ori nu alunecăm pe cojile de banană din cauză că suntem atenți să nu călcam pe ele. Eu nu-ți spun decât două vorbe: ia încearcă! Și să fie pe gresie.

Era o scenă în “De ce trag clopotele, Mitică?” în care Ștefan Iordache aruncă la mișto o coajă de banană fix pe unde trece Tamara Buciuceanu, care în drumul ei o calcă și aterizează toată fix în cur. Asta spre amuzamentul lui Ștefan Bănică, care împreună cu prietenii lui striga în batjocură: “și s-a rupt gazometru!”.

Asta cu banana nu știu, dar aia cu pisica de-și revine după ce-o faci foitză cu mașina, e falsă soto.

Se poate, nu mai țin minte detaliile, dar știu că m-am bucurat să văd că nu e doar un mit și că tot ce se întamplă în desene animate e adevarat.“

Ce ziceți? Să mai încercăm? Sau să aruncăm cojile la coș și să credem în Tom, Jerry și Woody?

Lasă un comentariu

 1. Mircea Popescu
  19 February 2009 la 19.02.2009 03:50

  Pe la inceputul secolului (trecut), o poveste socanta a facut inconjurul ziarelor : Omul ce a reusit traversarea Oceanului Atlantic intr-un butoi (!!!) a murit la putina vreme dupa, in New York, frangandu-si gatul pe trotuar. Alunecase. Pe. O. Coaja. De banana.

 2. nimsoc
  19 February 2009 la 19.02.2009 05:33

  he picked me. sunt copilaros dar nu ma pot abtine. si eu iti multumesc. ma simt ca la un prim concert al unei formatii pe care o ascult de mult, cand simt ca am lasat in urma penru totdeauna fellingul de comunicare unidirectionala si in sfarsit interactionez. rochenrol. exarhu forever.

 3. sam
  19 February 2009 la 19.02.2009 09:53

  Banane sa fie, domnu, ca cururi in care sa cadem avem din plin.

 4. luminitza
  19 February 2009 la 19.02.2009 22:38

  eu facusem un banc cand eram mai mica.imediat dupa revolutie:

  stii care era culmea accidentului pe vremea lui ceausescu?
  sa-ti frangi gatul alunecand pe..te las sa anticipezi:-)

← Inchide