Gafe tv, droguri, Miron Cozma

in Blog, 22.10.2015

IMG_20150520_095244

De curând, miliardarul Richard Branson a propus ONU legalizarea tuturor drogurilor. S-o fi uitat omul la televizor la ei şi o fi realizat că nu se mai poate, că toată lumea e razna şi prea se chinuie.

Exact la substanţe m-am gândit când am citit că Miron Cozma a declarat că a fost bătut de mineri. O fi interesant pentru ştiinţă ce o fi folosind ca să poate spune aşa ceva. Oricum, nu există altă explicaţie decât că, în sinea lui, avea încă de atunci mutră de intelectual.

Cât despre gafa prezentatoarei de la Digi24, care nu a ştiut cine este Marian Munteanu, eu zic că se poate mai bine. După iniţiale, putea fi şi Marilyn Monroe. Se vede că e încă la început de drum şi face greşeli plicticoase. Am avut o colegă la ştiri la ProFm, care a prezentat jumătate de zi buletinele de cu un an în urmă. O să spuneţi că poate era o zi fără evenimente deosebite. Într-adevăr, în afara faptului că minerii se băteau cu poliţia la Costeşti, nu se detaşau elemente speciale la ştiri. Fata, care a şi ajuns jurnalist în anii de după, a râs şi a spus că nu ştie cum a încurcat ştirile şi că a crezut că au venit iar minerii, dar că a fost sigură că vor fi învinşi.

Asta ne arată că nu contează cât de lung ai părul, important e cât şi ce fumezi. 

Jah loves you, gen.

Pam, pam!

Lasă un comentariu

  1. mihai
    23 October 2015 la 23.10.2015 12:21

    …mdah…Vezi si http://mcscrib.blogspot.ro/2015/10/draci-vii-cai-troieni.html

← Inchide