în care vorbim despre pinot noir de săhăteni, zamă de 3 minute şi facem galop pe cai.
Romania Delicioasa 17 martie 2012, episodul 1 from romania delicioasa on Vimeo.
în care vorbim despre pinot noir de săhăteni, zamă de 3 minute şi facem galop pe cai.
Romania Delicioasa 17 martie 2012, episodul 1 from romania delicioasa on Vimeo.
Lasă un comentariu
7 April 2012 la 07.04.2012 10:30
Foarte fain, Răzvan. Bravo.
7 April 2012 la 07.04.2012 22:06
Sper din toată inima să aflu lucruri tot atât de interesante de la emisiunea asta. Cred că avem nevoie să vorbim și altfel despre noi înșine, măcar pentru a ne păstra dreptul la speranță. Să ai spor și inspirație.
7 April 2012 la 07.04.2012 22:18
Care-i faza cu numarul masinii de Ungaria?
7 April 2012 la 07.04.2012 22:25
Bai domnule!
Tu faci o gluma in stilu-ti caracteristic (‘somon haiducesc’), femeia nu se prinde iar la final tu iesi jmecher cu caciula si ochelari de soare iar ea ramane ca fraiera.
Cum de te mai suporti?
🙂
7 April 2012 la 07.04.2012 22:26
si, by the way, foarte misto emisiunea, nu te opri!
8 April 2012 la 08.04.2012 01:43
multumesc, dar e doar de la conspiratie
8 April 2012 la 08.04.2012 01:45
o sa facem sa fie bine si oricum o sa bem intre timp. multumesc si asa mai departe
8 April 2012 la 08.04.2012 01:45
e de la unguri
8 April 2012 la 08.04.2012 11:13
e posibil sa ai pusee de misoginism. doamnele zambesc usor si trec peste glumele discutabile. nu e vorba despre mine, ci despre gratia interlocutorului, iar asta e usor de apreciat chiar si daca e mai greu de sesizat decat mishtourile
8 April 2012 la 08.04.2012 22:21
Iubesc emisiune ta, Razvan!
8 April 2012 la 08.04.2012 22:29
elena, nu pot decat sa iti multumesc, cum se spune la televizor, si sa te asigur ca ai gusturi foarte fine 🙂
10 April 2012 la 10.04.2012 03:41
Si eu am gusturi la fel de fine :))
O emisiune cu adevarat pe cinste!!!
11 April 2012 la 11.04.2012 07:35
wow, subtila alegere de promovare a unor valori neglijate de televiziuni tabliodizate.Tu chiar existi! bravo! mi-a placut mult.m-am relaxat, iar doamna e o nestemata rara.
11 April 2012 la 11.04.2012 19:31
^5 finally about Romanian wine ^5
12 April 2012 la 12.04.2012 18:16
M-a uns pe suflet. Ca sa nu mai spun ca m-am simtit inspirata si am executat pe loc ciorba de os.
19 April 2012 la 19.04.2012 14:41
E fascinant sa vezi cum se aseamana si se influenteaza bucatariile europene. Zeama de trei minute seamana grozav cu o supa traditionala italieneasca facuta cu linte, rosii, pancetta si mult tarhon! E adevarat, lipsesc cirnatii, dar nimeni nu-i perfect! 🙂
15 May 2012 la 15.05.2012 16:51
Salut. ..sint la a 2,5-a vizionare a emisiunii si pina la urma o sa-mi iasa Meerrettichsuppe 🙂
La inceput nu am inteles in ce zona se filmeaza… dar auzind accentul lui Marius Urian, mi-am dat seama ca undeva pe aproape de locurile natale.
La o secta a sasilor as adera instant.. din pacate nu trag nadejde ca se va realiza.
Una peste alta o emisiune pentru care am rezervat deja in agenda telefonului.. placuta .. plina de trairi intense (am salivat la propriu).
Multumesc.
Dan
15 May 2012 la 15.05.2012 23:52
iti multumesc si te asigur ca salivare humanum est 🙂
23 June 2012 la 23.06.2012 18:12
Cei care vor sa guste bunatatile gatite de chef Marius Urian sunt asteptati la Medias la “Il Buon Gusto” .
http://www.mirceahodarnau.ro/il-buon-gusto-de-medias/2012/06/
8 November 2012 la 08.11.2012 19:23
imi place emisiunea ta de ce nu sint mai multe episoade aici? mai vreau retete
11 December 2012 la 11.12.2012 17:16
E facuta doar din pruna ,
La cazan , sub clar de luna!
Cand vine pe serpentine ,
De o bei , e vai de tine!
Daca face si margele ,
Ti s-a scurs pana-n pingele!
Nu te juca , ca e chin ,
Cu prunele lu ’ Dobrin!
Bea-o-ncet , pe tainuite,
Ia seama si tine minte :
Ca si puiu’ , cate-un cioc,
Altminteri , ia gura foc !
Doar un tzoi , c-altfel te duce ,
Mai ales , ca e si dulce…
Doar miresmele se-aduna,
Tare-i buna , a de pruna!
PS / Daca vrei sa te calesti ,
Ia o gura de … Pitesti !
25 January 2014 la 25.01.2014 19:32
Mai este emisiunea pe TVR? E perfecta pentru o vreme k asta 😉
25 January 2014 la 25.01.2014 21:14
Mai e, da’ nu prea
27 January 2014 la 27.01.2014 20:37
M-ai lamurit si nu prea…deloc chiar ! Dar mi-a trecut cheful 😉
14 April 2020 la 14.04.2020 04:58
Este Prima mea vizita pe acest blog. Rețeta de aici nu este chiar pentru mine dar am de gand sa încerc sa găsesc alta mai potrivită la următoarea vizita, interesant, felicitari.
14 April 2020 la 14.04.2020 05:03
Este prima mea vizita pe acest blog. Rețeta de aici nu este chiar pentru mine dar am de gand sa încerc sa găsesc alta mai potrivită la următoarea vizita, interesant, felicitari.