Șase, vine chef-ul şi te ia mama dreaku’!

in Blog, 21.03.2015

 

IMG_20150315_222036

După ce că suntem şi aşa destul de amărâți, au ajuns şi bucătarii să se uite urât la noi, nenikă!

Adică, nu erau suficiente atâtea arestări, Ucraine, procurori, crize, eclipse, cetățeni nervoşi şi tatuați pe ochi, plus primăvara asta!

Mai trebuia să se uite şi ăsta încruntat la noi, de parcă dacă nu mergem să ne îndopăm cu mici şi bere, vine peste noi în casă, ne rupe tigaia dry cooker pe genunchi şi ne pune să facem sos olandez până cădem lați de căință şi oboseală şi ieşim să pocnim vegetarieni cu bice din cârnați de Pleşcoi.

Păi, să se uite Gordon Ramsey chiorâş la noi, că a terminat Iron Man, nu grasu’ ăsta, care abia îşi încrucişează brațele şi dacă îl tăvaleşti prin faină, zici că e bombonica Rafaello. 

Fac o paranteză cât să admit cu surprindere că nu am mai făcut pe nimeni gras până acum şi, cu excepția unor glume uşor misogine, am fost mai preocupat de cretini, oligofreni, mitocani şi retardați.  Ca să vezi ce situație!

Apropo de făină, pe cât punem pariu că Mihaela Rădulescu va deveni curând imaginea unui brand din care se fac şnițele şi cozonaci?! Şi, dacă tot suntem la situația din țară, mă gândesc cu multă compasiune la toată blogărimea care mănâncă un rahat cinstit pe seama divei, pentru un pumn de unici în plus. Păi, să nu îți rozi tastatura de revoltă dacă emisiunea a făcut iar 50% share şi poporul se va opera estetic doar ca să se tăvălească lasciv prin făină duminica, în familie?!

Cum spunea odinioară un imbecil la tv: Pentru asta am murit noi la Revoluție?!

Ştiu că peisajul acestei săptămâni pare descurajant, că spunem în continuare că suntem ultimii proşti, pentru că mulți frați ortodocşi sunt convinşi că Soarele se învârte în jurul Pământului, iar eclipsa se produce când trece Caracalul prin fața astrului luminos.

Sunt însă şi veşti bune care se abat peste noi, sus capul. Cam jumate din americani (şi probabil toți bulgarii) cred că vremea rea are efecte grave pt cloud computing.

Şi e posibil ca Dumnezeu să existe, chiar dacă nu le mai dă Logane la oameni, chiar dacă povestea pe care mi-a trimis-o ieri un prieten seamănă prea tare a banc:

“Caz real:

Un tip este invitat in masina politiei rutiere. Ambii tac. Politistul:

-Pai nu-mi propui nimic?

-Casatoreste-te cu mine.

Politistul a ras si l-a lasat sa plece.”

 

Speranța moare ultima, dar nu se predă.

 

Lasă un comentariu

  1. corina
    21 March 2015 la 21.03.2015 13:45

    Situatia e aparte, intr-adevar, insa oarecum tipica :-), scriitura in schimb… chapeau!

← Inchide