splendida musica / bob brozman live in bucharest

in mumusic, 09.03.2008

mi-a ajutat Marele Musician si am ajuns aseara in artjazz club la concertul unui tip incredibil, a carui prezenta in sound te arunca undeva intre hipnoza, petrecere cu marinari beti (in colonii), miting anarhist si levitatie. all wrapped in blues.

 

hanno, multumesc pentru invitatie si pentru raspunsul la intrebarea> ce scrie pe piatra funerara a unui bluesman?

didn’t wake up this mornin’ 

Lasă un comentariu

 1. Silvana
  10 March 2008 la 10.03.2008 11:40

  o doamne, nu-mi vine sa cred ca am ratat asa ceva…

 2. Iggy
  10 March 2008 la 10.03.2008 13:40

  Nici nu prea aveai cum sa intri, decat daca esti in relatii bune cu Marele Muzician.

 3. mihai balabas
  10 March 2008 la 10.03.2008 14:42

  o intrebare.. domnule exarhu..!!! eu cu sormea mea (care lucreaza la radio romania.. am ajuns pe la ora 12 la art jazz… dupa cum ne spusese DOMNUL.. “organizator” (de concerte caritabile sau nu .. pardon concerte elitiste!!!) ca sa-i luam interviu domnului brozman… (eu am ascultat de mult muzica semnata.. bob brozman!!) . am ajuns in fatza… si.. cei doi de la intrare ne-au zis ca.. nu se terminase concertul si ca.. tipul tocma luase pauza.. i-am rugat daca ar putea sa-l aduca afara!!! tipul a venit.. foarte degajat.. cum de altfel cred k l-ati vazut si dumneavoastra.. si … inainte sa inceapa .. INTERVIUL… tipul ne-a intrebat.. dak noi am fost in sala si l-am ascultat.. !! i-am raspuns ca nu.. pentru ca nu am avut banii pentru bilet.. iar el ne-a zis ca.. suntem invitatii lui!!! (le-a spus bodyguarzilor : three persons just left… i want them to come in!”) si.. dupa ce s-a terminat interviul… a plecat inapoi in sala.. urmand ca noi sa fim controlati de eventualele camere video.. sau altceva..!!! si … totusi… la cum se intampla in romania… cand sa intram in sala… DOMNUL… organizator… (mirosind a bautura de la o posta.. si cu ochii rosii) ne-a DAT AFARA aproape.. prin niste cuvinte… si termeni… (multe cuvinte am uitat.. pentru ca eram atent la brozman.. care deja era pe scena si incepuse sa cante..!!!) care ne-au facut sa ne dam seama.. ce se intampla cu adevarat… in romania.. cum sunt concertele astea.. elitiste.. si cum “CULTURA” este.. totusi limitata.. si indreptate numai asupra anumitor PERSOANE.. sus-puse… unele dintre ele neauzind nici macar de BOB BROZMAN!!! (si poate mai mult interesate de shakira!!!)
  ca sa il citez pe organizator.. “SA INTELEGETI CLAR!!! BOB BROZMAN este un artist PLATIT de noi… ca sa cante in romania la acest concert!!!! ” adica.. , cu alte cuvinte… am adus maimutzica de circ.. pentru patricienii din ROMA… sa se distreze si ei asta seara!!!!!!! cum vine asta… cum?? explicati-mi si mie ca eu nu inteleg… sa fi invitat chiar de artist insasi!!! si totusi.. sa fi dat afara de o POCITANIE cu aere de MOVIE BIG SHOT?? hai sa fim seriosi!!!
  asta cred k se poate intampla numai in romania.. !!!!! va rog.. dak cunoasteti numele organizatorului… sa il scrieti pe blog !!!
  ah.. si inca un lucru!!! s-a vazut foarte clar.. ca tipul a iesit afara IEMDIAT
  si s-a simtit foarte bine in prezentza noastra..!! se vede ca , poate, era un pic oripilat.. de INALTA SOCIETATE prezenta in club!!! (sau poate ca nu era dar.. s-a simtit mai bine in prezentza noastra.. si probabil de aia ne-a si invitat sa-l vedem !!!!)
  mii de scuze (cum spune artanu intr-o piesa…) ca v-am deranjat.. poate ca o sa imi banati commentul .. nu ma intereseaza..!!! dar macar… sa cititi asta!!!!
  am vorbit.. “franc..” ca un francez :))
  la revedere!!

 4. cria
  23 March 2008 la 23.03.2008 12:28

  * mi-am permis inca niste minute de fericire, reascultand ce spune acest OM, m-a vrajit cu muzica lui! 🙂
  sper sa il pot vedea, daca mai trece prin Bucuresti…
  acuma trebuie sa-ti multumesc. eu nu-l stiam pe Brozman. cumva ai contribuit la fericirea mea, cateva minute, nu stiu insa daca pot spune ca fara sa-l gasesc aici in blogul tau, nu l-as fi intalnit altfel. e intamplare…? 🙂

 5. Ceasuri
  15 July 2008 la 15.07.2008 15:17

  E fantastic m-a lasat paf. Nu imi vine sa cred ca nu am auzit de el pana acum, si am ascultat muzica de genu in ultimii 20 de ani la nivel de pogoane.
  Ce m-a impresionat:
  1. Aproape ca traieste prin chitara aia metalica.
  2. Respira la propriu prin ukulet
  3. In muzica lui se simte efectiv matematica.
  4. Cred ca ia cele mai sentimentale flagiolete pe care le-am auzit vreodata.

  “…muzica comerciala este facuta ca sa ii faca pe oameni sa fie prosti”

← Inchide