Omul şi skateboardul său #5

Lasă un comentariu

 1. Transport Funerar
  26 July 2010 la 26.07.2010 11:48

  Foarte tare!

 2. 0gar
  5 August 2010 la 05.08.2010 14:57

  Azi vom comenta tabloul de mai sus, intitulat “Blonda pe rotile”:
  In prim-plan vedem o blonda vopsita, se vede din avion ca nu e paru’ ei natural, iar vopseaua n-a prea fost de calitate, ce sta intr-un echilibru precar de zici ca se varsa si care mai tine si o placa de surfing in brate. Gagica asta daca avea si un laptop in brate era marfa (eu stiu pe alta care asculta muzica la iPOD, se uita la televizor pe canalul de moda si isi actualizeaza contul pe Facebook din 5 in 5 minute iar intre timp vorbeste si la telefon; persoana importanta, nu spui cine, vorba lu’ nenea Iancu).
  Fac pariu ca atunci cand ajunge la mare/ocean/sau ce garla au aia prin comuna face surfing tinand deasupra capului skateboard-ul, ca sa nu il ude. Placa de surf este de firma, skateboard-ul e unu’ ieftin din super-market. Oricum, sa se imbrace in rochie de seara pe canicula, asta denota inteligenta minima. La fel si ciocatele din picioare.
  In planul secund, alta parasuta este asa de lenesa ca ma mir ca n-o doare. A folosit un caine ca sa nu mai dea din picioare si care deplaseaza atelajul cu ea cu tot. Asta e un pic mai desteapta decat blonda, da’ eu totusi as instiinta Asociatia pentru Protectia Animalelor de faza asta. De ce nu foloseste un caine de talie mai mare, de tractiune, un Husky de pilda?
  Bagabontii aia doi din spatele ei cred ca sunt bolnavi. Asta am dedus-o dupa fesurile pe care le poarta pe cap – vara. A1HN1. Sa le fie tarana usoara.
  Concluzia este ca tineretul decadent din tarile capitaliste aflate pe marginea prapastiei, in loc sa participe la stransul recoltei de pe ogoare sau sa defileze pe stadioane in onoarea Conducatorului iubit, stau si freaca menta pana se termina vacanta, nu invata nimic, societatea nu beneficiaza de nici-un ajutor din partea lor ba chiar sunt o rusine pentru dezvoltarea multilaterala si multietajata pe orizontala in zig-zag.

← Inchide