Omul, ventilatorul şi uscătorul de mâini

in Blog, 02.03.2015

cunoscând aptitudinile şi apucăturile speciei umane, m-am întrebat ieri într-o benzinarie dacă s-o fi gândit cineva să pună la încercare uscătorul ăla în care îți cobori mâinile.

IMG_20150302_092145

eu sunt convins că geniul comic care a inventat expresia the sh*t hit the fan nu şi-a folosit doar imaginația. la fel ca şi gluma aia celebră cu surpriza din ziarul în care seînveleşte kestia, i se dă foc pe preşul din fața uşii cuiva, după care se sună, se fuge şi se aşteaptă ca bietul om să stingă focul sărind cu picioarele pe ziarul în flăcări. pare prea tare, ca să fie adevărat.

în cazul tuturor legendelor urbane, mulți se laudă că au făcut-o sau că îl ştiu pe tip, dar poți să te îndoieşti. sigur că toți credem în forța fabulației, dar statistic vorbind, ca şi în cazul vieţii pe altel planete, trebuie să fi existat cel puțin un idiot beat care a văzut cândva un ventilator şi a devenit curios, strict pe partea ştiințifică.

de altfel, cineva a primit aici o explicație asupra originii acestei expresii, un banc din anii 30, se pare, după ce s-a întrebat cu firească indignare: “Where did this come from? It makes no sense to me…why is the sh*t even near the fan?”

de aceea, mă simt îndreptățit să mă întreb dacă i-o fi trecut cuiva prin cap să renunțe la pisoar şi să facă pipi în uscător. nu din răutate, ci doar asa, să vadă ce se întâmplă când se declanşează jetul ăla puternic de aer.

 and now we wait.

Lasă un comentariu

← Inchide