Ștrumfii se trag din daci

in Blog, 21.05.2014

rămâi prost! istoria nu va mai fi niciodată la fel. cercetătorii de la NASA au examinat la microscop căciulile dacice şi ştrumfice şi au concluzionat ferm: coincidenţă? nu credem!

 

decebalstrumf cu barba

 

 

 

 

 

 

 

 

ştrumfii provin din daci. imaginile alăturate nu fac decât să confirme această ipoteză de şoc şi groază.

astfel, devin tot mai puţine popoarele sau kestiile care nu au provenienţă dacică. nu contează cât de-albastră ţi-este pielea, important e cât de dac tu eşti.

de unde ne mulţumeam mediocru să ştim că atlanţii erau daci, iată că supertehnologia ne ajută să facem un mare pas înainte.

iniţiaţii ştiu că dacii făceau mămăligă încă înainte cu mult timp să existe porumb în europa. asta pentru că ei foloseau tunelul secret de sub bucegi, care leagă vârful omu de himalaya, piramidele egiptene şi marele canion. cristofor columb era agent dac şi a adus porumbul din SUA, pentru a muşamaliza faptul că dacii îl foloseau pe furiş la popcorn de cel puţin 1500 de ani.

ce surprize ne mai rezervă oare ştiinţa şi tehnica în viitor?! sa ne pregătim pentru dezvăluiri tulburătoare.

nu este exclus ca într-o zi să aflăm că şi chip şi dale, tom şi jerry, poate chiar hanna şi barbera, walt disney şi cei şapte pitici (şapte, cifră magică, sa nu ne facem că nu ştim) au tot origini dacice.

vi se pare întâmplător că formaţia pink floyd a ales pentru coperta lui the dark side of the moon o prismă sau prizmă, cum se pronunţa în dacă? de unde vin toate cuvintele cu z, dacă nu din dacă?

zen, buldozer, zizi lambrino.

PS  – ca să nu existe neclarităţi, dedic acest poem tuturor celor care confundă nişte războinici despre care romanii vorbeau cu un enorm respect cu personajele caricaturale născute din delirul public de tip dan puric sau pavel coruţ.

şi închei cu un sincer ninonino, pentru că multă lume ignoră că între timp s-a făcut 2014.

Lasă un comentariu

← Inchide