Am făcut un Nespresso Forest Fruit Flavour și vă ofer
Ce ne trebe
200g făină albă
50 g făină integrală
O linguriță de praf de copt
60 g zahăr brun
60 g zahăr alb
120 g unt la temperatura camerei, cubulețe
Un ou
Un praf de sare
130 g alune de pădure coapte sau prăjite, sparte
Un strop de Nespresso sau esență pură de cafea
Cum se face
Se aduce cuptorul la 175 de grade. Se întinde hârtie de copt în tavă.
Făina albă se cerne împreună cu praful de copt si sarea, apoi se combină cu făina integrală. Puteți folosi doar făină albă.
Untul se bate cremă cu cele două tipuri de zahăr. Se integrează oul. Apoi se amestecă în porții mici făina. La final se adaugă alunele mărunțite. Evident, puteți folosi și alte nucifere.
Compoziția se pune în tavă cu o lingură. Ar trebui să iasă 12-15 cookies.
Se lasă în cuptor maximum 10 minute. Se scot din tavă și se lasă la răcit.
Între timp, luăm aminte la colecția Nespresso „Gifts of the Forest”, care conține 3 sortimente de cafea în ediție limitată și accesorii ce poartă designul special creat de Johanna Ortiz.
Pe lângă cele 3 sortimente de cafea, Forest Black, Forest Almond Flavour si Forest Fruit Flavour, ca parte din colecția „Gifts of the Forest”, puteți să explorați și accesoriile: un travel mug NOMAD, faimosul calendar advent Nespresso, o geantă tote reversibilă și o agendă, toate create în colaborare cu designerul de modă columbian, Johanna Ortiz.
E parte a unei campanii pe termen lung pentru conservarea pădurilor și a mediului, susținută de Nespresso, de la Amazon până la Cozia. Plantări, încurajarea micilor producători independenți, lucruri din astea, care ne aduc aminte că o viață și o planetă avem. Deși nu îmi place cum sună pe românește sustenabilitate, îmi place să îi observ efectele în strategia unei corporații. Detalii despre asta, găsiți aici.
Lasă un comentariu